APA:
کپیمهدوی، سامان. (1393). مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتری اشریشیا کلی
O157:H7. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(2)، 51-56. SID. https://sid.ir/paper/250722/fa
Vancouver:
کپیمهدوی سامان. مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتری اشریشیا کلی
O157:H7. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(2):51-56. Available from: https://sid.ir/paper/250722/fa
IEEE:
کپیسامان مهدوی، “مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتری اشریشیا کلی
O157:H7،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 51–56، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250722/fa