APA:
کپیمحمدی، خسرو، کریم، گیتی، حنیفیان، شهرام، تاری نژاد، علیرضا، و قاسم نژاد، رضا. (1390). مطالعه تاثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری. بهداشت مواد غذایی، 1(2 (پیاپی 2))، 69-78. SID. https://sid.ir/paper/222792/fa
Vancouver:
کپیمحمدی خسرو، کریم گیتی، حنیفیان شهرام، تاری نژاد علیرضا، قاسم نژاد رضا. مطالعه تاثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(2 (پیاپی 2)):69-78. Available from: https://sid.ir/paper/222792/fa
IEEE:
کپیخسرو محمدی، گیتی کریم، شهرام حنیفیان، علیرضا تاری نژاد، و رضا قاسم نژاد، “مطالعه تاثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 2 (پیاپی 2)، pp. 69–78، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222792/fa