مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

673
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی و عملکرد متقابلشان روی معیارها و شاخصهای رشد میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) در اندازه های مختلف

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 80

چکیده

 سه آزمایش تغذیه 28 روزه با استفاده از مواد اولیه برای 3 گروه میگوی سفید هندی در اندازه های کمتر از 1 گرم, بین 1 گرم تا 5 گرم و 5 گرم تا 10 گرم برای دستیابی به میزان مناسب پروتئین و انرژی ناخالص صورت گرفت. مواد اولیه شامل آرد ماهی, آرد میگو, آرد صدف, کنجاله بادام زمینی, کلسترول و لیستین و مواد معدنی به عنوان جیره پایه با آلبومین تخم مرغ و آرد سیب زمینی شیرین هندی و سلولز ترکیب شده تا 9 جیره در سطوح پروتئینی 35, 40 و 45 درصد و انرژی ناخالص (GE) 420, 380 و 460 کیلوکالری/ 100 گرم جیره فرموله گردد. معیارهای شاخص رشد مانند افزایش وزن یا رشد مطلق (WG), درصد رشد نسبی RGR, ضریب تبدیل غذا FCR, درصد بازدهی غذا FCE, نسبت بازدهی پروتئین PER و ارزش تولیدی پروتئین PPV نشان داد که نسبت پروتئین انرژی ناخالص 45:460 در گروه اندازه های کمتر از 1 گرم بهترین است.در گروه اندازه بین 1 گرم تا 5 گرم, ترکیب پروتئینی انرژی 140:420 مناسب ترین بوده و موید این امر است که همزمان با افزایش رشد میگوها میزان نیازهای پروتئین و انرژی کاهش می یابد.در گروه اندازه بین 5 گرم تا 10 گرم با افزایش رشد نسبت ترکیب پروتئینی و انرژی باز هم کاهش یافت که بهترین ترکیب 35:380 بود. در این گروه سایزی, ترکیب پروتئین و انرژی بالاتر از میزان مذکور جهت بهبود یا عدم بهبود معیارهای رشد مشخص نیست و مستلزم مطالعات و تحقیقات بیشتری است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علاف نویریان، حمید، و کوپال، وی. جی.. (1384). تاثیرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی و عملکرد متقابلشان روی معیارها و شاخصهای رشد میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) در اندازه های مختلف. مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 4(2)، 59-80. SID. https://sid.ir/paper/85947/fa

    Vancouver: کپی

    علاف نویریان حمید، کوپال وی. جی.. تاثیرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی و عملکرد متقابلشان روی معیارها و شاخصهای رشد میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) در اندازه های مختلف. مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1384؛4(2):59-80. Available from: https://sid.ir/paper/85947/fa

    IEEE: کپی

    حمید علاف نویریان، و وی. جی. کوپال، “تاثیرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی و عملکرد متقابلشان روی معیارها و شاخصهای رشد میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) در اندازه های مختلف،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 4، no. 2، pp. 59–80، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85947/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button