APA:
کپیکوهدار، ولی اله، رضویلر، ودود، مطلبی، عباسعلی، موسی خانی، فرهاد، و ولی نسب، تورج. (1390). جداسازی و شناسایی باکتری های تولیدکننده هیستامین در ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) منجمد مورد استفاده در تولید کنسرو. مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 10(4)، 678-688. SID. https://sid.ir/paper/85972/fa
Vancouver:
کپیکوهدار ولی اله، رضویلر ودود، مطلبی عباسعلی، موسی خانی فرهاد، ولی نسب تورج. جداسازی و شناسایی باکتری های تولیدکننده هیستامین در ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) منجمد مورد استفاده در تولید کنسرو. مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1390؛10(4):678-688. Available from: https://sid.ir/paper/85972/fa
IEEE:
کپیولی اله کوهدار، ودود رضویلر، عباسعلی مطلبی، فرهاد موسی خانی، و تورج ولی نسب، “جداسازی و شناسایی باکتری های تولیدکننده هیستامین در ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) منجمد مورد استفاده در تولید کنسرو،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 10، no. 4، pp. 678–688، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85972/fa