APA:
کپیعسکری ساری، ابوالفضل، رجب زاده قطرمی، ابراهیم، ستایش فر، احسان، و ولایت زاده، محمد. (1395). مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان. بهداشت مواد غذایی، 6(2 (پیاپی 22))، 63-71. SID. https://sid.ir/paper/222998/fa
Vancouver:
کپیعسکری ساری ابوالفضل، رجب زاده قطرمی ابراهیم، ستایش فر احسان، ولایت زاده محمد. مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(2 (پیاپی 22)):63-71. Available from: https://sid.ir/paper/222998/fa
IEEE:
کپیابوالفضل عسکری ساری، ابراهیم رجب زاده قطرمی، احسان ستایش فر، و محمد ولایت زاده، “مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 2 (پیاپی 22)، pp. 63–71، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222998/fa