APA:
کپیحسن پور، فرناز، حسینی، سیدابراهیم، مطلبی، عباسعلی، و درویش، فرخ. (1391). بررسی اثر کنسانتره پروتئین سویا و صمغ زانتان بر خواص فیزیکی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 11(3)، 518-530. SID. https://sid.ir/paper/86040/fa
Vancouver:
کپیحسن پور فرناز، حسینی سیدابراهیم، مطلبی عباسعلی، درویش فرخ. بررسی اثر کنسانتره پروتئین سویا و صمغ زانتان بر خواص فیزیکی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1391؛11(3):518-530. Available from: https://sid.ir/paper/86040/fa
IEEE:
کپیفرناز حسن پور، سیدابراهیم حسینی، عباسعلی مطلبی، و فرخ درویش، “بررسی اثر کنسانتره پروتئین سویا و صمغ زانتان بر خواص فیزیکی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 11، no. 3، pp. 518–530، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86040/fa