مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

670
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر کنسانتره پروتئین سویا و صمغ زانتان بر خواص فیزیکی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحات

 صفحه شروع 518 | صفحه پایان 530

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن پور، فرناز، حسینی، سیدابراهیم، مطلبی، عباسعلی، و درویش، فرخ. (1391). بررسی اثر کنسانتره پروتئین سویا و صمغ زانتان بر خواص فیزیکی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 11(3)، 518-530. SID. https://sid.ir/paper/86040/fa

    Vancouver: کپی

    حسن پور فرناز، حسینی سیدابراهیم، مطلبی عباسعلی، درویش فرخ. بررسی اثر کنسانتره پروتئین سویا و صمغ زانتان بر خواص فیزیکی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1391؛11(3):518-530. Available from: https://sid.ir/paper/86040/fa

    IEEE: کپی

    فرناز حسن پور، سیدابراهیم حسینی، عباسعلی مطلبی، و فرخ درویش، “بررسی اثر کنسانتره پروتئین سویا و صمغ زانتان بر خواص فیزیکی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 11، no. 3، pp. 518–530، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86040/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button