مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

662
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

128
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دمای خشک کن و رطوبت شلتوک روی راندمان تبدیل ارقام آمل -3 و هراز به برنج سفید

صفحات

 صفحه شروع 321 | صفحه پایان 332

چکیده

 اثر درجه حرارت خشک کن و درصد رطوبت شلتوک هنگام تبدیل به برنج سفید در رقم های آمل -3 و هراز در قالب طرح کرت های دوبار خرد شده با 4 تکرار مورد مطالعه قرار گرفت. اطلاعات و داده های حاصل از آزمایش, مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت و مقایسه میانگین ها به روش دانکن انجام شد. نتایج حاصله طبق جدول های ارایه شده نشان میدهد که بهترین درصد رطوبت هنگام تبدیل برای رقم آمل-3 , 10-11 درصد و بهترین درجه حرارت خشک کن 35 درجه سانتی گراد می باشد که در این شرایط از 20 کیلوگرم شلتوک 14.3 کیلوگرم برنج سفید, با راندمان تبدیل 71.7 درصد و میزان برنج سالم 59.1 درصد و میزان خرده برنج 14.2 درصد حاصل شد. بهترین درصد رطوبت هنگام تبدیل برای رقم هراز 10-11 درصد و مناسبترین درجه حرارت خشک کن 45 درجه سانتی گراد بوده است. همچنین در این شرایط از 20 کیلوگرم شلتوک 14.6 کیلوگرم برنج سفید, با راندمان تبدیل 73.1 درصد به دست آمد. میزان برنج سالم 63.2 درصد و میزان خرده برنج 9.9 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    باباییان جلودار، نادعلی، و عارفی، حبیب اله. (1379). بررسی اثر دمای خشک کن و رطوبت شلتوک روی راندمان تبدیل ارقام آمل -3 و هراز به برنج سفید. علوم کشاورزی ایران، 31(2)، 321-332. SID. https://sid.ir/paper/8704/fa

    Vancouver: کپی

    باباییان جلودار نادعلی، عارفی حبیب اله. بررسی اثر دمای خشک کن و رطوبت شلتوک روی راندمان تبدیل ارقام آمل -3 و هراز به برنج سفید. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1379؛31(2):321-332. Available from: https://sid.ir/paper/8704/fa

    IEEE: کپی

    نادعلی باباییان جلودار، و حبیب اله عارفی، “بررسی اثر دمای خشک کن و رطوبت شلتوک روی راندمان تبدیل ارقام آمل -3 و هراز به برنج سفید،” علوم کشاورزی ایران، vol. 31، no. 2، pp. 321–332، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8704/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button