مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

664
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

670
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سیر خوراکی در فشار اکسیژن شریانی مبتلایان به سندرم هپاتوپولمونری

صفحات

 صفحه شروع 199 | صفحه پایان 203

چکیده

 زمینه و هدف: مطالعه تاثیر خوراکی بر روی فشار اکسیژن شریانی در کودکان مبتلا به سندرم هپاتوپولمونریروش بررسی: پودر سیر به صورت کپسول به 15 کودک مبتلا به سندرم هپاتوپولمونری (تایید شده توسط اکوکاردیوگرافی با کنتراست) به میزان 1 گرم به ازای 1.73 متر مربع در روز داده شد. از بیماران هر 4 هفته ارزیابی کلینیک و بررسی گازهای شریانی انجام می شد.یافته ها: کپسول سیر به 15 کودک مبتلا به سندرم هپاتوپولمونری داده شد. 10 نفر از بیماران پسر و 5 بیمار دختر بودند. سن متوسط بیماران 9.4±3.9 سال بود. بیماری زمینه در این بیماران, آترزی مجاری صفراوی خارج کبد (4 بیمار), هپاتیت اتوایمیون (4 بیمار), سیروز کریپتوژنیک (4 بیمار), و هیپرتانسیون پورت پره سینوزوئیدال (3 بیمار) بود. 8 بیمار (%53.3), یک افزایش 10 میلی متر جیوه در فشار اکسیژن شریانی پیدا کردند. Pao2 ابتدایی در گروه جواب دهنده 65.6±12.1 میلی متر جیوه و در گروه بدون پاسخ 47.1±11.2 میلی متر جیوه بود. در انتهای درمان متوسط Pao2 در گروه جواب دهنده و بدون جواب به ترتیب 92.2±7.75 میلی متر جیوه و (p<0.01) 47.5±11.87 بود.نتیجه گیری: مصرف سیر می تواند موجب افزایش اکسیژناسیون و بهبودی در دیس پنه بیماران مبتلا به هپاتوپولمونری شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجفی ثانی، مهری، کیانی فر، حمیدرضا، کیانی، عبدالرزاق، خداداد، احمد، و خاتمی، غلامرضا. (1384). تاثیر سیر خوراکی در فشار اکسیژن شریانی مبتلایان به سندرم هپاتوپولمونری. گوارش، 10(4 (پیاپی 53))، 199-203. SID. https://sid.ir/paper/86113/fa

    Vancouver: کپی

    نجفی ثانی مهری، کیانی فر حمیدرضا، کیانی عبدالرزاق، خداداد احمد، خاتمی غلامرضا. تاثیر سیر خوراکی در فشار اکسیژن شریانی مبتلایان به سندرم هپاتوپولمونری. گوارش[Internet]. 1384؛10(4 (پیاپی 53)):199-203. Available from: https://sid.ir/paper/86113/fa

    IEEE: کپی

    مهری نجفی ثانی، حمیدرضا کیانی فر، عبدالرزاق کیانی، احمد خداداد، و غلامرضا خاتمی، “تاثیر سیر خوراکی در فشار اکسیژن شریانی مبتلایان به سندرم هپاتوپولمونری،” گوارش، vol. 10، no. 4 (پیاپی 53)، pp. 199–203، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86113/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button