مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,137
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaCl با نمک KCI بر روی لیپولیز پنیر سفید UF

صفحات

 صفحه شروع 357 | صفحه پایان 363

چکیده

 تاثیر جایگزینی نسبی نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی لیپولیز پنیر سفید ایرانی در طی دوره رسیدن آن به وسیله ارزش درجه اسیدی و گاز کروماتوگرافی (GC) در چهار تیمار شامل مخلوط هایی با نسبت متفاوت از نمک کلرید سدیم و کلرید پتاسیم که به روش نمک زنی خشک به منظور تولید پنیر رژیمی کم نمک با نسبت های تیمار A, KCl 1.50 درصد + NaCl 1.50 درصد؛ تیمار B, KCl 2.00 درصد + NaCl 1.00 درصد؛ تیمار C, KCl 2.25 درصد + NaCl 0.75 درصد و تیمار D )تیمار شاهد(, NaCl 3.00 درصد ساخته شده بودند, بررسی شد. نتایج ارزش درجه اسیدی نشان داد که تمامی تیمارها به استثنای روز اول, بعد از دوره های رسیدگی ( 30,15, 40 و50 ( اختلاف معنی داری (P<0.05) دارند. با این حال؛ تیمارهای D پایین ترین میزان ارزش درجه اسیدی و تیمارهای A نزدیک ترین درجه اسیدی را به تیمار شاهد داشتند. علاوه بر این نتایج GC نشان داد بعد از دوره های رسیدگی یکسان (10و 25, 40, 55 و 70 روز( بین ترکیب اسیدهای چرب آزاد به غیر از C18:0 اختلاف معنی داری (P>0.05) وجود نداشت. همچنین اختلاف معنی داری (P>0.05) بین اسیدهای چرب فرار در تیمارها بعد از دوره های رسیدگی یکسان وجود نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهاب لواسانی، علیرضا، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، و احسانی، محمدرضا. (1386). بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaCl با نمک KCI بر روی لیپولیز پنیر سفید UF. علوم کشاورزی ایران، 38(3)، 357-363. SID. https://sid.ir/paper/8645/fa

    Vancouver: کپی

    شهاب لواسانی علیرضا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، احسانی محمدرضا. بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaCl با نمک KCI بر روی لیپولیز پنیر سفید UF. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1386؛38(3):357-363. Available from: https://sid.ir/paper/8645/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا شهاب لواسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، و محمدرضا احسانی، “بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaCl با نمک KCI بر روی لیپولیز پنیر سفید UF،” علوم کشاورزی ایران، vol. 38، no. 3، pp. 357–363، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8645/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button