APA:
کپیشهاب لواسانی، علیرضا، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، و احسانی، محمدرضا. (1387). بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaCl با نمک KCl بر شمارش کلی میکروارگانیسم ها, کپک, مخمر, کلی فرم, اسیدیته و خصوصیات ترکیبی در پنیر سفید UF. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2)، 81-89. SID. https://sid.ir/paper/72148/fa
Vancouver:
کپیشهاب لواسانی علیرضا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، احسانی محمدرضا. بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaCl با نمک KCl بر شمارش کلی میکروارگانیسم ها, کپک, مخمر, کلی فرم, اسیدیته و خصوصیات ترکیبی در پنیر سفید UF. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(2):81-89. Available from: https://sid.ir/paper/72148/fa
IEEE:
کپیعلیرضا شهاب لواسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، و محمدرضا احسانی، “بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaCl با نمک KCl بر شمارش کلی میکروارگانیسم ها, کپک, مخمر, کلی فرم, اسیدیته و خصوصیات ترکیبی در پنیر سفید UF،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2، pp. 81–89، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72148/fa