مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,078
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مواد بسته بندی بر تغییرات رطوبت و ویژگی های کیفی چای سیاه در طی نگهداری در انبار

صفحات

 صفحه شروع 499 | صفحه پایان 504

چکیده

 در این پژوهش تاثیر نوع ماده بسته بندی تغییرات رطوبت و خصوصیات کیفی چای سیاه تولیدی به روش ارتدکس طی زمان انبارداری مورد بررسی قرار گرفته است. چای سیاه پس از بسته بندی در هفت نوع پوشش مختلف, به مدت سه سال در دو انبار نگهداری چای خشک در گیلان و تهران نگهداری شد. هر سه ماه یکبار آزمون های کیفی شامل اندازه گیری درصد رطوبت, کافئین, تئافلاوین و تئاروبیجین روی نمونه ها انجام پذیرفت. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری Mstatc تجزیه و تحلیل شدند. روند افزایش رطوبت در نمونه های انبار گیلان با نمونه های انبار تهران تفاوت داشت. افزایش رطوبت بر تغییر میزان ترکیبات کیفی چای به خصوص در نمونه های انبار گیلان موثر بود. بین هفت نوع ماده بسته بندی نوع مقوایی پوشش دار با آستر دولایه و صدفی از نظر نفوذ رطوبت و حفظ خصوصیات کیفی بهتر از انواع دیگر بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روفی گری حقیقت، شیوا، و صبوری هلستانی، صمد. (1386). بررسی اثر مواد بسته بندی بر تغییرات رطوبت و ویژگی های کیفی چای سیاه در طی نگهداری در انبار. علوم کشاورزی ایران، 38(3)، 499-504. SID. https://sid.ir/paper/8661/fa

    Vancouver: کپی

    روفی گری حقیقت شیوا، صبوری هلستانی صمد. بررسی اثر مواد بسته بندی بر تغییرات رطوبت و ویژگی های کیفی چای سیاه در طی نگهداری در انبار. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1386؛38(3):499-504. Available from: https://sid.ir/paper/8661/fa

    IEEE: کپی

    شیوا روفی گری حقیقت، و صمد صبوری هلستانی، “بررسی اثر مواد بسته بندی بر تغییرات رطوبت و ویژگی های کیفی چای سیاه در طی نگهداری در انبار،” علوم کشاورزی ایران، vol. 38، no. 3، pp. 499–504، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8661/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button