مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله همایش

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

241
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

135
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بهبود ماندگاری پس از برداشت دو رقم توت فرنگی (Fragaria× ananassa) با کاربرد آمینواسیدها در سیستم کشت بدون خاک

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیدکی، سمیرا، تهرانی فر، علی، و خراسانی، رضا. (1395). بهبود ماندگاری پس از برداشت دو رقم توت فرنگی (Fragaria× ananassa) با کاربرد آمینواسیدها در سیستم کشت بدون خاک. سمپوزیوم ملی میوه های ریز. SID. https://sid.ir/paper/866124/fa

    Vancouver: کپی

    بیدکی سمیرا، تهرانی فر علی، خراسانی رضا. بهبود ماندگاری پس از برداشت دو رقم توت فرنگی (Fragaria× ananassa) با کاربرد آمینواسیدها در سیستم کشت بدون خاک. 1395. Available from: https://sid.ir/paper/866124/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا بیدکی، علی تهرانی فر، و رضا خراسانی، “بهبود ماندگاری پس از برداشت دو رقم توت فرنگی (Fragaria× ananassa) با کاربرد آمینواسیدها در سیستم کشت بدون خاک،” presented at the سمپوزیوم ملی میوه های ریز. 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/866124/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button