مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,050
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

674
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات دما بر قابلیت تخمه گشایی و ارزش غذایی ناپلیوس آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana)

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 66

چکیده

 در این نوشتار قابلیت تخمه گشایی و ارزش غذایی ناپلیوس آرتمیای ارومیه و اثر دما بر این فاکتورها بررسی شد. آزمایشات با دو سطح دمای 25 و 30 درجه سانتی گراد, در سه تکرار و به صورت طرح بلوک های کاملا تصادفی انجام گرفت. قابلیت تخمه گشایی سیست ها در این دماها طبق روش استاندارد تعیین شد. ناپلیوس های لازم جهت انجام آزمایشات مشخص کردن ترکیبات شیمیایی بدن در مخازن پنج لیتری کشت و پس از 24 ساعت برداشت شدند. میزان وزن خشک, پروتئین, چربی, خاکستر, کربوهیدرات, انرژی و ترکیب اسیدهای چرب ناپلیوس ها در هر یک از این دماها, سنجیده و مقدار وزن خشک انفرادی ناپلیوس ها و ترکیب زیست- شیمایی انفرادی بدن ناپلیوس به دست آمد. نتایج نشان داد که, درصد و کارآیی تخمه گشایی با افزایش دما افزایش یافته که در مورد درصد تخمه گشایی این افزایش معنی دار بود (P<0.05). مقدار ارزش غذایی ناپلیوسها نیز در بیشتر موارد با افزایش دما کاهش یافت. ولی این اختلافات جزیی بوده و از نظر آماری معنی دار نبوده است (P>0.05). در پایان, با توجه به نتایج به دست آمده, دمای 30 درجه سانتی گراد برای تخمه گشایی سیست ها پیشنهاد می شد, که تحت این شرایط, ضمن آنکه قابلیت تخمه گشایی سیست ها افزایش می یابد, ارزش غذایی ناپلیوس ها نیز حفظ می شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

طیبی، لیما، سیف آبادی، سیدجعفر، عابدیان کناری، عبدالمحمد، و آق، ناصر. (1385). بررسی اثرات دما بر قابلیت تخمه گشایی و ارزش غذایی ناپلیوس آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana). علوم و تکنولوژی محیط زیست، 8(4 (مسلسل 31))، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/87255/fa

Vancouver: کپی

طیبی لیما، سیف آبادی سیدجعفر، عابدیان کناری عبدالمحمد، آق ناصر. بررسی اثرات دما بر قابلیت تخمه گشایی و ارزش غذایی ناپلیوس آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana). علوم و تکنولوژی محیط زیست[Internet]. 1385؛8(4 (مسلسل 31)):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/87255/fa

IEEE: کپی

لیما طیبی، سیدجعفر سیف آبادی، عبدالمحمد عابدیان کناری، و ناصر آق، “بررسی اثرات دما بر قابلیت تخمه گشایی و ارزش غذایی ناپلیوس آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana)،” علوم و تکنولوژی محیط زیست، vol. 8، no. 4 (مسلسل 31)، pp. 59–66، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/87255/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button