Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله همایش

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

261
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

تاثیر عمل آورزی های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتیین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صاحبی اعلا، مریم، کفیل زاده، فرخ، و حیدری، معصومه. (1391). تاثیر عمل آورزی های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتیین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS. همایش علوم دامی ایران. SID. https://sid.ir/paper/891535/fa

    Vancouver: کپی

    صاحبی اعلا مریم، کفیل زاده فرخ، حیدری معصومه. تاثیر عمل آورزی های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتیین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS. 1391. Available from: https://sid.ir/paper/891535/fa

    IEEE: کپی

    مریم صاحبی اعلا، فرخ کفیل زاده، و معصومه حیدری، “تاثیر عمل آورزی های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتیین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS،” presented at the همایش علوم دامی ایران. 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/891535/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا