مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,105
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

586
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر برخی پروبیوتیک های باسیلی بر کارآیی تغذیه و ترکیبات مغذی بدن لاروفیل ماهی (Huso huso)

صفحات

 صفحه شروع 60 | صفحه پایان 71

چکیده

 در این تحقیق اثرات باکتری های پروبیوتیکی روی کارآیی تغذیه و ترکیب شیمیایی بدن فیل ماهی با بکارگیری مخلوط 5 گونه از باسیلوس های پروبیوتیکی گرم مثبت از طریق غنی ساز با آرتیما ارومیانا (Artemia urmiana) در فروردین 1385 مطالعه به مدت 10 روز بررسی شد. این آزمایش در قالب 4 تیمار و در یک طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. سوسپانسون مخلوط پروبیوتیک ها در سه سطح 3×108 , 2×108, 1×108 باکتری به ازاء هر لیتر در سوسپانسیون محیط غنی سازی بکار گرفته شدند. ناپلی های آرتمیا با مخلوط های باکتریابی بمدت 10 ساعت غنی سازی گردیده و توسط لاروهای فیل ماهی در تیمارهای آزمایشی تغذیه شدند. گروه شاهد از ناپلی های آرتمیای بدون غنی ساز تغذیه نمودند. لاروهای ماهی در هر روز در 6 نوبت و به فاصله زمانی 4 ساعت با ناپلی های غنی شده تغذیه شدند. نتایج نشان داد که در تیمارهای آزمایشی, پروبیوتیک ها روی نسبت کارآیی پروتئین (PER), نسبت کارآیی چربی (LER), ارزش تولید پروتئین (PPV) و ذخیره نیتروژن لاشه (CND) در مقایسه با تیمار شاهد, تاثیرات مثبت و معنی دار داشتند (P<0.05) و همچنین سطوح ماده خشک, پروتئین خام و خاکستر لاشه بطور معنی دار (P<0.05) افزایش یافت. همبستگی مثبت معنی داری بین سطوح ماده خشک, خاکستر لاشه ماهی و شاخص گاستروسوماتیک (GSI) با غلظت باسیلوس های پروبیوتیکی (CFU/liter) بکار رفته در سوسپانسیون غنی سازی مشاده گردید (P<0.05). آزمایش نشان داد که پروبیوتیک های باسیلی بطور موثر بر کارآیی تغذیه و سطوح ترکیبات مغذی بدن لارو فیل ماهی تاثیر گذاشتند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفریان، حجت اله، سلطانی، مهدی، و عابدیان کناری، عبدالمحمد. (1386). تاثیر برخی پروبیوتیک های باسیلی بر کارآیی تغذیه و ترکیبات مغذی بدن لاروفیل ماهی (Huso huso). علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 14(ویژه نامه منابع طبیعی (ضمیمه))، 60-71. SID. https://sid.ir/paper/8983/fa

    Vancouver: کپی

    جعفریان حجت اله، سلطانی مهدی، عابدیان کناری عبدالمحمد. تاثیر برخی پروبیوتیک های باسیلی بر کارآیی تغذیه و ترکیبات مغذی بدن لاروفیل ماهی (Huso huso). علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1386؛14(ویژه نامه منابع طبیعی (ضمیمه)):60-71. Available from: https://sid.ir/paper/8983/fa

    IEEE: کپی

    حجت اله جعفریان، مهدی سلطانی، و عبدالمحمد عابدیان کناری، “تاثیر برخی پروبیوتیک های باسیلی بر کارآیی تغذیه و ترکیبات مغذی بدن لاروفیل ماهی (Huso huso)،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 14، no. ویژه نامه منابع طبیعی (ضمیمه)، pp. 60–71، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8983/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا