مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,316
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

762
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی آنغوزه، زنیان و نعناع فلفلی بر باکتری های استاندارد استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به متی سیلین، اشریشیاکلی O157H7 و سالمونلا تیفی موریوم

صفحات

 صفحه شروع 72 | صفحه پایان 79

چکیده

 مقدمه: افزایش مقاومت دارویی علیه آنتی بیوتیک ها در اکثر باکتری ها منجر به توسعه ترکیب های ضد میکروبی طبیعی شده است. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر ضد باکتریایی عصاره های هیدروالکلی آنغوزه, زنیان و نعناع فلفلی برسویه های بیماریزای استاندارد می باشد.مواد و روش ها: عصاره گیری از گیاهان فوق به روش خیساندن انجام شد. جهت بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان فوق بر روی باکتری های استاندارد استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به متی سیلین, اشریشیاکلی O157H7 و سالمونلا تیفی موریوم, از روش های رقیق سازی در چاهک, دیسک دیفیوژن و میکرودایلوشن استفاده گردید.یافته های پژوهش: حداقل غلظت بازدارندگی رشد عصاره های آنغوزه, زنیان و نعناع فلفلی بر استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی سیلین به ترتیب 25, 50 و 3.25 میلی گرم بر میلی لیتر و بر استافیلوکوکوس اورئوس حساس به متی سیلین به ترتیب 25, 25 و 3.25 میلی گرم بر میلی لیتر تعیین شد. حداقل غلظت بازدارندگی رشد عصاره های زنیان و نعناع فلفلی بر اشریشیاکلی O157H7 به ترتیب 50 و 25 میلی گرم بر میلی لیتر اندازه گیری شد در حالی که عصاره آنغوزه هیچ گونه تاثیری بر روی رشد این باکتری نداشت. هم چنین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره نعناع فلفلی بر سالمونلا تیفی موریوم 12.5 میلی گرم بر میلی لیتر می باشد.بحث و نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده و در مقایسه با کنترل مثبت استفاده از اسانس ها و عصاره های این گیاهان جهت کنترل رشد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به متی سیلین, اشریشیاکلی O157H7 و سالمونلا تیفی موریوم پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری، آسیه، و جمعه پور، نجمه. (1395). بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی آنغوزه, زنیان و نعناع فلفلی بر باکتری های استاندارد استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به متی سیلین, اشریشیاکلی O157H7 و سالمونلا تیفی موریوم. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 24(2)، 72-79. SID. https://sid.ir/paper/89870/fa

    Vancouver: کپی

    امیری آسیه، جمعه پور نجمه. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی آنغوزه, زنیان و نعناع فلفلی بر باکتری های استاندارد استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به متی سیلین, اشریشیاکلی O157H7 و سالمونلا تیفی موریوم. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام[Internet]. 1395؛24(2):72-79. Available from: https://sid.ir/paper/89870/fa

    IEEE: کپی

    آسیه امیری، و نجمه جمعه پور، “بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی آنغوزه, زنیان و نعناع فلفلی بر باکتری های استاندارد استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به متی سیلین, اشریشیاکلی O157H7 و سالمونلا تیفی موریوم،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، vol. 24، no. 2، pp. 72–79، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/89870/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا