APA:
کپیامیری، آسیه، و جمعه پور، نجمه. (1395). بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی آنغوزه, زنیان و نعناع فلفلی بر باکتری های استاندارد استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به متی سیلین, اشریشیاکلی O157H7 و سالمونلا تیفی موریوم. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 24(2)، 72-79. SID. https://sid.ir/paper/89870/fa
Vancouver:
کپیامیری آسیه، جمعه پور نجمه. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی آنغوزه, زنیان و نعناع فلفلی بر باکتری های استاندارد استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به متی سیلین, اشریشیاکلی O157H7 و سالمونلا تیفی موریوم. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام[Internet]. 1395؛24(2):72-79. Available from: https://sid.ir/paper/89870/fa
IEEE:
کپیآسیه امیری، و نجمه جمعه پور، “بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی آنغوزه, زنیان و نعناع فلفلی بر باکتری های استاندارد استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به متی سیلین, اشریشیاکلی O157H7 و سالمونلا تیفی موریوم،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، vol. 24، no. 2، pp. 72–79، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/89870/fa