APA:
کپیمظاهری تهرانی، مصطفی، مهدیان، الهام، و کاراژیان، رضا. (1385). اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 13(6)، 164-173. SID. https://sid.ir/paper/9165/fa
Vancouver:
کپیمظاهری تهرانی مصطفی، مهدیان الهام، کاراژیان رضا. اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1385؛13(6):164-173. Available from: https://sid.ir/paper/9165/fa
IEEE:
کپیمصطفی مظاهری تهرانی، الهام مهدیان، و رضا کاراژیان، “اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 13، no. 6، pp. 164–173، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9165/fa