مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

122
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

530
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم های کبدی، شاخص های خونی و ایمنی غیراختصاصی ماهی کپور معمولی

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 116

چکیده

 در این تحقیق اثر عصاره آبی میوه پنیرباد (Withania coagulans) بر شاخص های رشد, آنزیم های کبدی, شاخص های خونی و ایمنی غیراختصاصی ماهی کپور معمولی مطالعه شد. تیمارها شامل غلظت های صفر, 250, 500 و 1000 میلی گرم عصاره در هر کیلوگرم غذا (3 تکرار) بوده و ماهیان به مدت 56 روز غذادهی شدند. در پایان دوره غذادهی میزان رشد, لیزوزیم, ایمنوگلوبین, فعالیت آنزیم های کبدی و شاخص های خونی سنجیده شد. شاخص های رشد در تیمارهای حاوی عصاره نسبت به شاهد افزایش معنی داری داشتند (05/0p<). همچنین میزان فعالیت آنزیم های کبدی بین همه تیمارها دارای تفاوت معنی دار بود (05/0p<) که بیشترین و کمترین مقدار آن ها به ترتیب در تیمار شاهد و 1000 میلی گرم عصاره بود. بین شاخص های خونی, تفاوت معنی داری در تعداد گلبول های سفید بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد (05/0p>), اما گلبول های قرمز, هماتوکریت, حجم متوسط گلبولی, لیزوزیم, ایمنوگلبولین و هموگلوبین تحت تأثیر عصاره قرار گرفتند که در همه موارد تیمار 1000 میلی گرم عصاره نسبت به تیمار شاهد افزایش معنی دار نشان داد (05/0p<). درصد نوتروفیل در تمام تیمارها نسبت به شاهد به طور معنی داری بیشتر بود (05/0p<). نتایج نشان داد که تغذیه با جیره حاوی عصاره میوه پنیرباد منجر به بهبود رشد, شاخص های خونی و ایمنی بچه ماهی کپور معمولی می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاسا، علی، ارشدی، علی، میردارهریجانی، جواد، و مقصودی، علی. (1400). اثر سطوح مختلف عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر عملکرد رشد, فعالیت آنزیم های کبدی, شاخص های خونی و ایمنی غیراختصاصی ماهی کپور معمولی. بوم شناسی آبزیان، 11(4 )، 105-116. SID. https://sid.ir/paper/950609/fa

    Vancouver: کپی

    تاسا علی، ارشدی علی، میردارهریجانی جواد، مقصودی علی. اثر سطوح مختلف عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر عملکرد رشد, فعالیت آنزیم های کبدی, شاخص های خونی و ایمنی غیراختصاصی ماهی کپور معمولی. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1400؛11(4 ):105-116. Available from: https://sid.ir/paper/950609/fa

    IEEE: کپی

    علی تاسا، علی ارشدی، جواد میردارهریجانی، و علی مقصودی، “اثر سطوح مختلف عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر عملکرد رشد, فعالیت آنزیم های کبدی, شاخص های خونی و ایمنی غیراختصاصی ماهی کپور معمولی،” بوم شناسی آبزیان، vol. 11، no. 4 ، pp. 105–116، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950609/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button