APA:
کپیتاسا، علی، ارشدی، علی، میردارهریجانی، جواد، و مقصودی، علی. (1400). اثر سطوح مختلف عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر عملکرد رشد, فعالیت آنزیم های کبدی, شاخص های خونی و ایمنی غیراختصاصی ماهی کپور معمولی. بوم شناسی آبزیان، 11(4 )، 105-116. SID. https://sid.ir/paper/950609/fa
Vancouver:
کپیتاسا علی، ارشدی علی، میردارهریجانی جواد، مقصودی علی. اثر سطوح مختلف عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر عملکرد رشد, فعالیت آنزیم های کبدی, شاخص های خونی و ایمنی غیراختصاصی ماهی کپور معمولی. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1400؛11(4 ):105-116. Available from: https://sid.ir/paper/950609/fa
IEEE:
کپیعلی تاسا، علی ارشدی، جواد میردارهریجانی، و علی مقصودی، “اثر سطوح مختلف عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر عملکرد رشد, فعالیت آنزیم های کبدی, شاخص های خونی و ایمنی غیراختصاصی ماهی کپور معمولی،” بوم شناسی آبزیان، vol. 11، no. 4 ، pp. 105–116، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950609/fa