APA:
کپیارونقی، منا، و جوادی، افشین. (1400). اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی آرد برنج. علوم غذایی و تغذیه، 18(2 (پیاپی 70) )، 35-46. SID. https://sid.ir/paper/950943/fa
Vancouver:
کپیارونقی منا، جوادی افشین. اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی آرد برنج. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(2 (پیاپی 70) ):35-46. Available from: https://sid.ir/paper/950943/fa
IEEE:
کپیمنا ارونقی، و افشین جوادی، “اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی آرد برنج،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 2 (پیاپی 70) ، pp. 35–46، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950943/fa