مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

199
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

539
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 86

کلیدواژه

مس 3-((6-متیل-5-اکسو-3-تیوکسو-5Q1
1Q1
4-تری آزین-4 (3اچ)-ایل) ایمینو) ایندولین-2-اونQ1

چکیده

 مقدمه: میکرواستخراج امولسیون سازی باکمک امواج مافوق صوت دنبال شده با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی, جهت اندازه-گیری کاتیون هایCu2+ و Zn2+ گزارش شده است. مواد و روش ها: جهت میکرواستخراج امولسیون سازی باکمک امواج مافوق صوت, محلول نمونه در ظروف سانتریفوژ با انتهای مخروطی ریخته شد و مقدار مشخصی از محلول لیگاند و حلال استخراجی با استفاده ازیک سرنگ در حمام اولتراسونیک تزریق شد. جداسازی دو فاز با سانتریفوژ انجام شد و فاز آلی ته نشین شده, جهت اندازه گیری یون های مس و روی, مستقیما به طیف سنج جذب اتمی کوره گرافیتی منتقل گردید. یافتهها: 3-((6-متیل-5-اکسو-3-تیوکسو-5, 2-دی هیدرو-1, 2, 4-تری آزین-4 (3اچ)-ایل) ایمینو) ایندولین-2-اونبه عنوان یک معرف کمپلکس دهنده جدید و گزینش پذیر معرفی شد. پارامترهای مختلف موثر بر کارایی استخراج از جمله نوع و حجم حلال استخراج کننده, حجم معرف کیلیت دهنده, pH نمونه, زمان استخراج بهینه سازی شدند. کلروفرم بعنوان حلال استخراجی بهترین نتیجه را نشان داد. تحت شرایط بهینه, منحنی های کالیبراسیون در محدوده μ g L-1 5/1-05/0 از یون ها خطی بودند. انحراف استاندارد نسبی برای چهار اندازه گیری محلول نمونه μ g L-1 1/0 Cu2+ و Zn2+ به ترتیب 9/2 و 5/3 بود. حد تشخیص روش μ g L-1 043/0 برای مس و μ g L-1 045/0 برای روی بود. اثر حضور سایر یون ها بررسی شد. نتیجهگیری: نتایج یک روش موفق برای اندازه گیری کمی وگزینشی مقادیر جزئی یون هایCu2+ و Zn2+ در نمونه آبی و غذایی را تایید کردند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی آقابابایی، لیلا، معماری، شهره، سوزنگرزاده، سعید، و عقیلی، سیده اعظم. (1400). اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت. علوم غذایی و تغذیه، 18(2 (پیاپی 70) )، 75-86. SID. https://sid.ir/paper/951116/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی آقابابایی لیلا، معماری شهره، سوزنگرزاده سعید، عقیلی سیده اعظم. اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(2 (پیاپی 70) ):75-86. Available from: https://sid.ir/paper/951116/fa

    IEEE: کپی

    لیلا حاجی آقابابایی، شهره معماری، سعید سوزنگرزاده، و سیده اعظم عقیلی، “اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 2 (پیاپی 70) ، pp. 75–86، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/951116/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button