APA:
کپیرودشتیان، رها، شعبانی، شاهرخ، و اسدی، غلامحسن. (1400). تاثیر پوشش دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگی های کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری. علوم غذایی و تغذیه، 18(2 (پیاپی 70) )، 121-131. SID. https://sid.ir/paper/951241/fa
Vancouver:
کپیرودشتیان رها، شعبانی شاهرخ، اسدی غلامحسن. تاثیر پوشش دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگی های کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(2 (پیاپی 70) ):121-131. Available from: https://sid.ir/paper/951241/fa
IEEE:
کپیرها رودشتیان، شاهرخ شعبانی، و غلامحسن اسدی، “تاثیر پوشش دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگی های کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 2 (پیاپی 70) ، pp. 121–131، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/951241/fa