APA:
کپیمحرابی، وحیده، قوامی، مهرداد، و قراچورلو، مریم. (1400). بررسی تاثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید. علوم غذایی و تغذیه، 18(4 (پیاپی 72) )، 37-52. SID. https://sid.ir/paper/952014/fa
Vancouver:
کپیمحرابی وحیده، قوامی مهرداد، قراچورلو مریم. بررسی تاثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(4 (پیاپی 72) ):37-52. Available from: https://sid.ir/paper/952014/fa
IEEE:
کپیوحیده محرابی، مهرداد قوامی، و مریم قراچورلو، “بررسی تاثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 4 (پیاپی 72) ، pp. 37–52، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/952014/fa