APA:
کپیخسروی زاده، محمد، خدانظری، آی ناز، و زارعی، وحید. (1399). بررسی اثرکشتار با روش های خفگی و شوک الکتریکی بر روی ویژگی های حسی و رنگ گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) پرورشی طی نگهداری در یخ. اقیانوس شناسی، 11(43 )، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/952241/fa
Vancouver:
کپیخسروی زاده محمد، خدانظری آی ناز، زارعی وحید. بررسی اثرکشتار با روش های خفگی و شوک الکتریکی بر روی ویژگی های حسی و رنگ گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) پرورشی طی نگهداری در یخ. اقیانوس شناسی[Internet]. 1399؛11(43 ):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/952241/fa
IEEE:
کپیمحمد خسروی زاده، آی ناز خدانظری، و وحید زارعی، “بررسی اثرکشتار با روش های خفگی و شوک الکتریکی بر روی ویژگی های حسی و رنگ گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) پرورشی طی نگهداری در یخ،” اقیانوس شناسی، vol. 11، no. 43 ، pp. 51–60، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/952241/fa