مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

117
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

457
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرکشتار با روش های خفگی و شوک الکتریکی بر روی ویژگی های حسی و رنگ گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) پرورشی طی نگهداری در یخ

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 60

چکیده

 رنگ و ویژگی های ظاهری و حسی آبزیان از جمله پارامتر های کلیدی تاثیر گذار بر روی انتخاب محصولات آبزی توسط مصرف کننده می باشد. از این رو در مطالعه حاضر تاثیر دو روش پیش کشتار و کشتار شامل شوک الکتریکی و خفگی بروی رنگ گوشت و ویژگی های حسی ماهی کپور نقره ای در شرایط پرورشی طی 5 روز نگهداری در یخ بررسی شد. نتایج بدست آمده در ارتباط با شاخص های رنگ سنجی نشان داد کلیه ویژگی های رنگ سنجی در پایان آزمایش به طور معنی داری تغییر یافت (0. 05>p). با این حال مقایسه نتایج نشان داد که در پایان آزمایش بجز شاخص a* (شاخص قرمزی) و b* (شاخص زردی) اختلاف معنی داری بین تیمارها مشاهده نشد. میزان شاخص های a* و b*به ترتیب در در تیمارهای شوک الکتریکی و خفگی به طور معنی داری بالاتر بودند (0. 05>p). همچنین نتایج بدست آمده نشان داد شاخص کیفی این ماهی در تیمار های خفگی و شوک الکتریکی با افزایش مدت ماندگاری به طور معنی داری افزایش نشان داد و در پایان آزمایش میزان این شاخص به ترتیب به 10 و 9. 33 رسید. با این حال نتایج حاصل در طول دوره نگهداری نشان دهنده کم بودن سرعت تغییرات شاخص های کیفی در روش شوک الکتریکی الکتریکی نسبت به روش خفگی از نظر شاخص های حسی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی زاده، محمد، خدانظری، آی ناز، و زارعی، وحید. (1399). بررسی اثرکشتار با روش های خفگی و شوک الکتریکی بر روی ویژگی های حسی و رنگ گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) پرورشی طی نگهداری در یخ. اقیانوس شناسی، 11(43 )، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/952241/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی زاده محمد، خدانظری آی ناز، زارعی وحید. بررسی اثرکشتار با روش های خفگی و شوک الکتریکی بر روی ویژگی های حسی و رنگ گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) پرورشی طی نگهداری در یخ. اقیانوس شناسی[Internet]. 1399؛11(43 ):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/952241/fa

    IEEE: کپی

    محمد خسروی زاده، آی ناز خدانظری، و وحید زارعی، “بررسی اثرکشتار با روش های خفگی و شوک الکتریکی بر روی ویژگی های حسی و رنگ گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) پرورشی طی نگهداری در یخ،” اقیانوس شناسی، vol. 11، no. 43 ، pp. 51–60، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/952241/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button