مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

641
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارائه الگوی جیره غذایی کارکنان یگان ویژه در عملیات شهری؛ موردمطالعه(یگان ویژه فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی)

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 68

چکیده

 زمینه و هدف: در دنیای پیشرفته امروزه, توجه به منابع انسانی به عنوان مهم ترین و حیاتی ترین دارایی هر سازمان است و توجه به نقش تغذیه, از مهم ترین وظایف مسئولین سلامت نیروهای نظامی است. درنتیجه مواد غذایی در زمان انجام مأموریت های نظامی اهمیت بسزایی داشته و همچون مهمات, نقش اساسی در حفظ توان رزمی نیروها دارد. هدف از انجام این پژوهش واکاوی چالش های موجود در جیره غذایی کارکنان یگان ویژه در عملیات شهری است. روش: پژوهش حاضر از نظر هدف, کاربردی و با رویکرد داده بنیاد است. مشارکت کنندگان 23 نفر از خبرگان دارای تجربه خدمتی و با استفاده از نمونه گیری هدفمند انتخاب و از مصاحبه نیمه ساختاریافته به عنوان ابزار گردآوری داده ها استفاده شد و با استفاده از سه مرحله کدگذاری باز, انتخابی و محوری تجزیه وتحلیل شدند. یافته ها: مشارکت کننده ها عدم کیفیت جیره غذایی را به سبب, عدم اختصاص اعتبار کافی, عدم وجود خودروهای مجهز حمل غذا, عدم برگزاری دوره های مهارتی, عدم وجود بسته بندی جیره غذایی متناسب با نوع مأموریت ها, عدم استفاده از جیره های اضطراری در مأموریت ها و. . . را عنوان کرده اند. نتیجه گیری: تحلیل داده ها, پنج عامل تعیین کننده در راستای بهبود جیره غذایی شامل 1. خریداری خودروهای حمل غذا و دارای سلف سرویس 2. واگذاری اعتبار متناسب با تورم جامعه 3. بسته بندی صحیح و بهداشتی در جیره غذایی 4. برگزاری دوره های آموزشی و مهارتی 5. استفاده از جیره های غذایی اضطراری دارای انرژی بالا تا حدودی مشکلات حوزه جیره غذایی را برطرف می نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برزگروجهی آبادی، تقی، و میرزابیگی، حسن. (1400). ارائه الگوی جیره غذایی کارکنان یگان ویژه در عملیات شهری؛ موردمطالعه(یگان ویژه فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی). اندیشه آماد، 20(79 )، 33-68. SID. https://sid.ir/paper/952481/fa

    Vancouver: کپی

    برزگروجهی آبادی تقی، میرزابیگی حسن. ارائه الگوی جیره غذایی کارکنان یگان ویژه در عملیات شهری؛ موردمطالعه(یگان ویژه فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی). اندیشه آماد[Internet]. 1400؛20(79 ):33-68. Available from: https://sid.ir/paper/952481/fa

    IEEE: کپی

    تقی برزگروجهی آبادی، و حسن میرزابیگی، “ارائه الگوی جیره غذایی کارکنان یگان ویژه در عملیات شهری؛ موردمطالعه(یگان ویژه فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی)،” اندیشه آماد، vol. 20، no. 79 ، pp. 33–68، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/952481/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button