مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

224
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

525
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ویژگی های فیزیکی نانولیپوزوم اسانس باریجه و اثر ضدمیکروبی آن بر باکتری اشریشیا کلی O157: H7

صفحات

 صفحه شروع 14 | صفحه پایان 26

چکیده

 اشریشیا کلی یک باکتری مهم بیماریزا است که از طریق آب و مواد غذاایی آلوده منتقل می شود. هدف از این پژوهش, ارزیابی ویژگی های فیزیکی نانولیپوزوم اسانس باریجه و اثر ضدباکتریایی آن بر روی اشریشیا کلی O157: H7 بود. مواد و روش هانانولیپوزوم به روش هیدراسیون لایه نازک و امواج فراصوت تولید شد. اندازه ذره ای, شاخص بس پاشیدگی و کارایی سیستم درون پوشانی مورد بررسی گرفت. حداقل غلظت بازدارنده رشد و حداقل غلظت کشندگی اسانس و نانولیپوزوم حاوی اسانس باریجه به روش رقیق کردن در محیط مایع بر علیه باکتری اشریشیا کلیO157: H7 تعیین گردید. همچنین رشد این باکتری در مجاورت غلظت های مختلفی از حداقل غلظت بازدارندگی رشد اسانس در دو حالت آزاد و درون پوشانی شده در زمان های منتخب پس از کشت انجام شد. یافته هااندازه نانولیپوزوم خالی و نانولیپوزوم حاوی اسانس به ترتیب 138/76 و 81/47 نانومتر بود. همچنین نانولیپوزوم حاوی اسانس شاخص بس پاشیدگی کمتری داشت. کارایی درون پوشانی به میزان 73/26 درصد به دست آمد. حداقل غلظت کشندگی و حداقل غلظت بازدارندگی اسانس در حالت درون پوشانی نسبت به حالت آزاد کمتر بود. استفاده از اسانس آزاد با غلظت 75 درصد حداقل غلظت کشندگی در مقایسه با نمونه کنترل سبب کاهش لگاریتمی تعداد باکتری CFU/mL 3/28 و 1/12 به ترتیب در12 و 24 ساعت پس از کشت گردید. این کاهش در نانولیپوزوم حاوی اسانس به ترتیب CFU/mL 3/4 و 2/53 لگاریتم بود (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجف نجفی، مسعود، آریان مهر، آنیتا، و محمدی ثانی، علی. (1398). ارزیابی ویژگی های فیزیکی نانولیپوزوم اسانس باریجه و اثر ضدمیکروبی آن بر باکتری اشریشیا کلی O157: H7. دانشکده علوم پزشکی نیشابور، 7(3 (پیاپی 24) )، 14-26. SID. https://sid.ir/paper/952940/fa

    Vancouver: کپی

    نجف نجفی مسعود، آریان مهر آنیتا، محمدی ثانی علی. ارزیابی ویژگی های فیزیکی نانولیپوزوم اسانس باریجه و اثر ضدمیکروبی آن بر باکتری اشریشیا کلی O157: H7. دانشکده علوم پزشکی نیشابور[Internet]. 1398؛7(3 (پیاپی 24) ):14-26. Available from: https://sid.ir/paper/952940/fa

    IEEE: کپی

    مسعود نجف نجفی، آنیتا آریان مهر، و علی محمدی ثانی، “ارزیابی ویژگی های فیزیکی نانولیپوزوم اسانس باریجه و اثر ضدمیکروبی آن بر باکتری اشریشیا کلی O157: H7،” دانشکده علوم پزشکی نیشابور، vol. 7، no. 3 (پیاپی 24) ، pp. 14–26، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/952940/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button