APA:
کپینجف نجفی، مسعود، آریان مهر، آنیتا، و محمدی ثانی، علی. (1398). ارزیابی ویژگی های فیزیکی نانولیپوزوم اسانس باریجه و اثر ضدمیکروبی آن بر باکتری اشریشیا کلی O157: H7. دانشکده علوم پزشکی نیشابور، 7(3 (پیاپی 24) )، 14-26. SID. https://sid.ir/paper/952940/fa
Vancouver:
کپینجف نجفی مسعود، آریان مهر آنیتا، محمدی ثانی علی. ارزیابی ویژگی های فیزیکی نانولیپوزوم اسانس باریجه و اثر ضدمیکروبی آن بر باکتری اشریشیا کلی O157: H7. دانشکده علوم پزشکی نیشابور[Internet]. 1398؛7(3 (پیاپی 24) ):14-26. Available from: https://sid.ir/paper/952940/fa
IEEE:
کپیمسعود نجف نجفی، آنیتا آریان مهر، و علی محمدی ثانی، “ارزیابی ویژگی های فیزیکی نانولیپوزوم اسانس باریجه و اثر ضدمیکروبی آن بر باکتری اشریشیا کلی O157: H7،” دانشکده علوم پزشکی نیشابور، vol. 7، no. 3 (پیاپی 24) ، pp. 14–26، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/952940/fa