APA:
کپیسمائی، سمانه، ناطقی، لیلا، و برنجی، شیلا. (1400). بررسی امکان تولید دوغ کم سدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم. علوم غذایی و تغذیه، 18(2 (پیاپی 70) )، 109-120. SID. https://sid.ir/paper/953368/fa
Vancouver:
کپیسمائی سمانه، ناطقی لیلا، برنجی شیلا. بررسی امکان تولید دوغ کم سدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(2 (پیاپی 70) ):109-120. Available from: https://sid.ir/paper/953368/fa
IEEE:
کپیسمانه سمائی، لیلا ناطقی، و شیلا برنجی، “بررسی امکان تولید دوغ کم سدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 2 (پیاپی 70) ، pp. 109–120، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953368/fa