APA:
کپیحجازی، بنفشه، میزانی، مریم، و محمدزاده، مژگان. (1400). تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن. علوم غذایی و تغذیه، 18(4 (پیاپی 72) )، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/953382/fa
Vancouver:
کپیحجازی بنفشه، میزانی مریم، محمدزاده مژگان. تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(4 (پیاپی 72) ):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/953382/fa
IEEE:
کپیبنفشه حجازی، مریم میزانی، و مژگان محمدزاده، “تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 4 (پیاپی 72) ، pp. 71–80، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953382/fa