APA:
کپینوذری، فائزه، مرتضوی، سیدعلی، شریفی، اکرم، و کارگذار، الهه. (1398). بررسی تأثیر عصاره مرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست پروبیوتیک کم کالری. دانشکده علوم پزشکی نیشابور، 7(1 (پیاپی 22) )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/954043/fa
Vancouver:
کپینوذری فائزه، مرتضوی سیدعلی، شریفی اکرم، کارگذار الهه. بررسی تأثیر عصاره مرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست پروبیوتیک کم کالری. دانشکده علوم پزشکی نیشابور[Internet]. 1398؛7(1 (پیاپی 22) ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/954043/fa
IEEE:
کپیفائزه نوذری، سیدعلی مرتضوی، اکرم شریفی، و الهه کارگذار، “بررسی تأثیر عصاره مرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست پروبیوتیک کم کالری،” دانشکده علوم پزشکی نیشابور، vol. 7، no. 1 (پیاپی 22) ، pp. 1–13، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/954043/fa