مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

759
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

668
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات عصاره سیر بر پدیده مهار منتشر شونده در بافت نئوکورتیکال مغز رت

صفحات

 صفحه شروع 231 | صفحه پایان 241

چکیده

 زمینه و هدف: هدف از مطالعه حاضر, تعیین اثر عصاره سیر بر خصوصیات پدیده مهار منتشر شونده قشری (CSD) به عنوان عامل ایجاد آورا, سردردهای میگرنی و احتمالا سایر علائم عصبی در نئوکورتکس مغز رت می باشد.روش تحقیق: در این مطالعه تجربی, پس از القا CSD با دو روش تزریق KCl و شستشو در مایع مغزی-نخاعی مصنوعی (aCSF) حاوی غلظت کم NaCl در برش های قشر حسی-پیکری مغز رت, در روش اول برش ها به مدت 60 دقیقه با غلظت ها‏ی مختلف عصاره سیر (1, 10, 50 و (100 mmol/L شستشو داده شدند و در روش دوم در معرض عصاره سیر با غلظت  50 mmol/Lقرار گرفتند. برش های مغز شاهد در هر دو روش, پس از القا CSD تنها با CSF حاوی غلظت کم الکل شستشو شدند. خصوصیات CSD شامل دفعات بروز, دامنه, مدت و سرعت انتشار توسط ثبت پتانسیل خارج سلولی اندازه گیری شد و مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.یافته ها: در مدل القا CSD با KCl, عصاره سیر توانست در تمام غلظت های مورد آزمایش, به صورت وابسته به دوز, دامنه و نسبت CSD قبل و بعد را به صورت معنی داری کاهش دهد (P=0.006)؛ ولی در مدت (P=0.08) و سرعت (P=0.4) آن تاثیری نداشت. در روش دوم, افزودن عصاره سیر به محلول شستشو باعث کاهش معنی دار دامنه (P=0.03) و دفعات بروز (P=0.006) CSD گردید. مدت CSD در این مدل نیز تغییر آماری معنی داری نداشت.نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان داد که سیر قادر است از ایجاد وگسترش پدیده CSD پیشگیری نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حقیر، حسین، گرجی، علی، و حامی، جواد. (1390). اثرات عصاره سیر بر پدیده مهار منتشر شونده در بافت نئوکورتیکال مغز رت. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 18(4 (پیاپی 49))، 231-241. SID. https://sid.ir/paper/95654/fa

    Vancouver: کپی

    حقیر حسین، گرجی علی، حامی جواد. اثرات عصاره سیر بر پدیده مهار منتشر شونده در بافت نئوکورتیکال مغز رت. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند[Internet]. 1390؛18(4 (پیاپی 49)):231-241. Available from: https://sid.ir/paper/95654/fa

    IEEE: کپی

    حسین حقیر، علی گرجی، و جواد حامی، “اثرات عصاره سیر بر پدیده مهار منتشر شونده در بافت نئوکورتیکال مغز رت،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، vol. 18، no. 4 (پیاپی 49)، pp. 231–241، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/95654/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button