APA:
کپیزمانی، عباس، آبائی، زهرا، و آبائی، فاطمه. (1400). ارزیابی برخی شاخص های شیمیایی و باکتریایی سوریمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) حاوی غلظت های مختلف عصاره ریحان (Ocimum basilicum) طی نگهداری در یخچال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 16(1 )، 95-107. SID. https://sid.ir/paper/956588/fa
Vancouver:
کپیزمانی عباس، آبائی زهرا، آبائی فاطمه. ارزیابی برخی شاخص های شیمیایی و باکتریایی سوریمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) حاوی غلظت های مختلف عصاره ریحان (Ocimum basilicum) طی نگهداری در یخچال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛16(1 ):95-107. Available from: https://sid.ir/paper/956588/fa
IEEE:
کپیعباس زمانی، زهرا آبائی، و فاطمه آبائی، “ارزیابی برخی شاخص های شیمیایی و باکتریایی سوریمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) حاوی غلظت های مختلف عصاره ریحان (Ocimum basilicum) طی نگهداری در یخچال،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 1 ، pp. 95–107، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/956588/fa