مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,172
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تمرینات مقاومتی و مصرف مکمل عصاره شکلات تلخ بر میزان مقادیر عامل میوژنیک 5 پلاسمایی و قدرت عضلانی سالمندان

صفحات

 صفحه شروع 114 | صفحه پایان 123

چکیده

 زمینه و هدف: کاتچین های موجود در شکلات تلخ می توانند با تاثیر مثبت بر عوامل رشد عضلانی, کاهش توده عضلانی ناشی از سارکوپنیا در سالمندان را بهبود بخشند. هدف از پژوهش حاضر, بررسی تاثیر هشت هفته تمرین مقاومتی و مصرف مکمل عصاره شکلات تلخ بر مقادیر عامل میوژنیک 5 (Myf5) پلاسمای و قدرت عضلانی در سالمندان بود. روش تحقیق: در این پژوهش نیمه تجربی, 36 سالمند (19 مرد و 17 زن) به صورت هدفمند انتخاب و به طور تصادفی به چهار گروه تمرین (8 نفر), مکمل (10 نفر), تمرین+ مکمل (9 نفر) و کنترل (9 نفر) تقسیم شدند. افراد گروه های تمرین و تمرین+ مکمل در یک برنامه تمرینی مقاومتی شرکت کردند. افراد گروه های مکمل و تمرین+ مکمل, کپسول های حاوی 500 میلی گرم عصاره شکلات تلخ-حاوی اپی کاتچین-را به طور روزانه مصرف کردند. قبل و بعد از 8 هفته مداخله, سطوح MyF5 پلاسما به روش الایزا و قدرت عضلانی از طریق آزمون یک تکرار بیشینه (1RM) اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از آزمون های واریانس یک طرفه و تعقیبیLSD ارزیابی شد. یافته ها: پس از مداخله, مقادیر Myf5 در گروه های تمرین, مکمل و تمرین+ مکمل در مقایسه با گروه کنترل به صورت معنی داری افزایش یافت (0/05>P). مقادیر Myf5 در گروه مکمل+تمرین در مقایسه با گروه تمرین و گروه مکمل به صورت معنی داری بیشتر بود (0/05>P). همچنین, قدرت حداکثر پرس سینه و پرس پا, در گروه های تمرین و تمرین+مکمل در مقایسه با گروه کنترل افزایش داشت (0/05>P). نتیجه گیری: انجام تمرین مقاومتی به همراه مصرف مکمل عصاره شکلات تلخ به مدت 8 هفته, به تنهایی آثار بهینه تری در افزایش myf5 پلاسمای سالمندان در مقایسه با انجام تمرین مقاومتی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    بیگلری، سهیل، گائینی، عباسعلی، و مافی، فرنوش. (1397). تاثیر تمرینات مقاومتی و مصرف مکمل عصاره شکلات تلخ بر میزان مقادیر عامل میوژنیک 5 پلاسمایی و قدرت عضلانی سالمندان. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 25(2 )، 114-123. SID. https://sid.ir/paper/95781/fa

    Vancouver: کپی

    بیگلری سهیل، گائینی عباسعلی، مافی فرنوش. تاثیر تمرینات مقاومتی و مصرف مکمل عصاره شکلات تلخ بر میزان مقادیر عامل میوژنیک 5 پلاسمایی و قدرت عضلانی سالمندان. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند[Internet]. 1397؛25(2 ):114-123. Available from: https://sid.ir/paper/95781/fa

    IEEE: کپی

    سهیل بیگلری، عباسعلی گائینی، و فرنوش مافی، “تاثیر تمرینات مقاومتی و مصرف مکمل عصاره شکلات تلخ بر میزان مقادیر عامل میوژنیک 5 پلاسمایی و قدرت عضلانی سالمندان،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، vol. 25، no. 2 ، pp. 114–123، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/95781/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button