مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,053
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

انتقال حرارت و رژیم جریان در فرآیند تغلیظ آب میوه توسط تبخیرکننده های با فیلم ریزان و صعودی

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 19

چکیده

 وجود ویتامین ها, پروتئین ها و مواد آلی دیگر در آب میوه ها سبب شده است که این مواد نسبت به عملیات تبخیر حساس شوند و به همین دلیل تبخیر آنها باید در تجهیزاتی صورت پذیرد که حداقل زمان اقامت و حداکثر راندمان را دارا باشند. وجود این ویژگی در تبخیر کننده های لوله ای با فیلم ریزان و صعودی آنها را برای تغلیظ آب میوه بسیار مناسب ساخته است. در این تحقیق برخی از پارامترهای مهم در تغلیظ آب انگور قرمز, آب انگور زرد و آب سیب به دست آمده از مناطق مختلف ایران در یک پایلوت نیمه صنعتی متشکل از یک تبخیرکننده دو مرحله ای حاوی فیلم ریزان و صعودی بررسی شده است. نتایج نشان می دهند که تغییرات ضخامت فیلم مایع, ضریب انتقال حرارت و خواص ئیدرودینامیکی و حرارتی سیال کاملا در محدوده جریان آرام است و می توان در چند مرحله, آب میوه را به غلظت مناسب رساند و به حد استاندارد لازم برای نسبت غلظت کنستانتره به اسیدیته دست یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سمنانی رهبر، مجتبی، و کاغذچی، طاهره. (1384). انتقال حرارت و رژیم جریان در فرآیند تغلیظ آب میوه توسط تبخیرکننده های با فیلم ریزان و صعودی. امیرکبیر، 16(د-61)، 9-19. SID. https://sid.ir/paper/965/fa

    Vancouver: کپی

    سمنانی رهبر مجتبی، کاغذچی طاهره. انتقال حرارت و رژیم جریان در فرآیند تغلیظ آب میوه توسط تبخیرکننده های با فیلم ریزان و صعودی. امیرکبیر[Internet]. 1384؛16(د-61):9-19. Available from: https://sid.ir/paper/965/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی سمنانی رهبر، و طاهره کاغذچی، “انتقال حرارت و رژیم جریان در فرآیند تغلیظ آب میوه توسط تبخیرکننده های با فیلم ریزان و صعودی،” امیرکبیر، vol. 16، no. د-61، pp. 9–19، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/965/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button