مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

432
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

281
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر مکانیسم های پودر، انواع عصاره و اجزای تشکیل دهنده قارچ گانودرما لوسیدوم در درمان دیابت

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 100

چکیده

 قارچ گانودرما لوسیدوم در کشور های چین و ژاپن به نام های لینگ زی و ریشی معروف است و امروزه با توجه به ویژگی های دارویی و ترکیب تغذیه ای متفاوت, استفاده از این قارچ در فراورده های غذایی در جایگاه ویژه ای قرار گرفته است. قارچ گانودرما لوسیدوم دارای اسید های چرب ضروری, اسید های آمینه ضروری و گستره وسیعی از پلی ساکاریدهاست که به نظر می رسد این ترکیب های پلی ساکاریدی, پروتیین ها و تری ترپنویید های موجود در قارچ در کاهش قند خون موثرند. برای مرور اثرات ضددیابتی و هیپوگلیسمی پودر و افشره های مختلف قارچ گانودرما لوسیدوم, مقاله های فارسی و انگلیسی پایگاه های اطلاعاتی مانند پابمد, اسکوپوس, مگ ایران, وب آو ساینس, گوگل اسکالر و مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی از سال 2001 تا 2020 با استفاده از کلیدواژه های ترکیب فعال, قارچ گانودرما لوسیدوم, دیابت ملیتوس, هیپرگلیسمی و غیره بررسی شد. نتایج نشان داد مکمل یاری با قارچ گانودرما لوسیدوم در بیشتر موارد به کاهش قند خون ناشتا, هموگلوبین گلیکوزیله و کاهش مقاومت به انسولین در دیابت ملیتوس می انجامد که ناشی از ترکیبات موثره این قارچ دربرگیرنده پلی ساکاریدهای استخراج شده, نوع پروتیین ها و تری ترپنویید های موجود در آن است. همچنین به نظر می رسد خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی آن نیز بتواند از عوارض دیابت بکاهد. درنتیجه, مصرف این قارچ فراسودمند می تواند گام موثری در کنترل و پیشگیری از این بیماری باشد, گرچه نیاز است مطالعات بیشتری در مورد دز تاثیرگذار, عوارض جانبی و مقادیر مسمومیت زای آن در نمونه های انسانی انجام شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موجانی قمی، منصوره سادات، و حاتمی، منیره. (1399). مروری بر مکانیسم های پودر, انواع عصاره و اجزای تشکیل دهنده قارچ گانودرما لوسیدوم در درمان دیابت. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 29(116 )، 89-100. SID. https://sid.ir/paper/967139/fa

    Vancouver: کپی

    موجانی قمی منصوره سادات، حاتمی منیره. مروری بر مکانیسم های پودر, انواع عصاره و اجزای تشکیل دهنده قارچ گانودرما لوسیدوم در درمان دیابت. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان[Internet]. 1399؛29(116 ):89-100. Available from: https://sid.ir/paper/967139/fa

    IEEE: کپی

    منصوره سادات موجانی قمی، و منیره حاتمی، “مروری بر مکانیسم های پودر, انواع عصاره و اجزای تشکیل دهنده قارچ گانودرما لوسیدوم در درمان دیابت،” مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، vol. 29، no. 116 ، pp. 89–100، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/967139/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button