APA:
کپیفدایی فرد، فیروز. (1391). مطالعه میزان باقی مانده انروفلوکساسین در عضلات و کبد ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا. بهداشت مواد غذایی، 2(1 (پیاپی 5))، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/222942/fa
Vancouver:
کپیفدایی فرد فیروز. مطالعه میزان باقی مانده انروفلوکساسین در عضلات و کبد ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(1 (پیاپی 5)):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/222942/fa
IEEE:
کپیفیروز فدایی فرد، “مطالعه میزان باقی مانده انروفلوکساسین در عضلات و کبد ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 1 (پیاپی 5)، pp. 53–62، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222942/fa