مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,031
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد تولید و کیفیت تخم مرغ در مرغان بومی تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 101

چکیده

 به منظور بررسی اثرات افزودن پروبیوتیک بیوپلوس 2 ب بر مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذا, تولید تخم مرغ, غلظت کلسترول زرده و ضخامت پوسته تخم مرغ, 75 قطعه مرغ تخم گذار بومی در سن 36 هفتگی طی مدت 60 روز در قفس نگهداری شدند. لازم به توضیح است که مرغ های بومی ایران که در این پژوهش مورد استفاده قرار گرفته اند با توجه به خصوصیات آنها جزء دسته مرغان آسیایی می باشند. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار و 5 تکرار و 3 قطعه مرغ در هر تکرار به اجرا درآمد. میازن توصیه شده این نوع پروبیوتیک برای مرغهای تجاری 400 گرم در تن جیره می باشد از این رو در تیمارهای انتخاب شده, تیمار 1 (شاهد) شامل جیره پایه (بر اساس ذرت و کنجاله سویا) بدون پروبیوتیک؛ تیمارهای دوم, سوم, چهارم و پنجم به ترتیب جیره پایه به همراه 200, 400, 600 و 800 گرم در تن پروبیوتیک را دریافت کردند. نتایج نشان دادند که میانگین مصرف خوراک در تیمارهای 2, 3 و 4 (90.33 گرم), نسبت به گروه شاهد (91.33 گرم) کاهش یافت (P<0.05), ولی این عامل در تیمار 5 بیشترین مقدار بود (92.33 گرم). از لحاظ ضریب تبدیل غذایی, تولید تخم مرغ و وزن آن نیز تفاوت معنی داری بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد. تیمار 3 حاوی کمترین سطح کلسترول در مقایسه با تیمار شاهد بود (11.531 در مقابل 13.258 میلی گرم در گرم زرده (P<0.05). میانگین ضخامت پوسته تخم مرغ نیز به واسطه افزودن پروبیوتیک به جیره افزایش یافت که در میان این گروه ها, بیشترین ضخامت پوسته مربوط به تیمار 3 (0.357 میلی متر) بود (P<0.05). این بررسی نشان داد که پروبیوتیک باعث افزایش تولید و بهبود عمکرد مرغان بومی می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورشب، عباس، دبیری، نجف قلی، تبعیدیان، سیدعلی، و قربانی، محمدرضا. (1387). تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد تولید و کیفیت تخم مرغ در مرغان بومی تخم گذار. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 4(2 (مسلسل 19))، 97-101. SID. https://sid.ir/paper/97124/fa

    Vancouver: کپی

    پورشب عباس، دبیری نجف قلی، تبعیدیان سیدعلی، قربانی محمدرضا. تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد تولید و کیفیت تخم مرغ در مرغان بومی تخم گذار. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1387؛4(2 (مسلسل 19)):97-101. Available from: https://sid.ir/paper/97124/fa

    IEEE: کپی

    عباس پورشب، نجف قلی دبیری، سیدعلی تبعیدیان، و محمدرضا قربانی، “تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد تولید و کیفیت تخم مرغ در مرغان بومی تخم گذار،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 4، no. 2 (مسلسل 19)، pp. 97–101، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97124/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button