مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,788
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

781
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان

صفحات

 صفحه شروع 118 | صفحه پایان 123

چکیده

 به دلیل اثرات زیان بار باقی مانده های دارویی بر سلامت انسان, پایش حضور آن ها در مواد غذایی اهمیت به سزایی دارد. در این مطالعه ی موردی, تعداد 15 نمونه شیر از 4 مرکز جمع آوری شیر به ظرفیت 4000 لیتر در 15 نوبت به صورت تصادفی جمع آوری و مورد آزمایش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا قرار گرفت. در 80 درصد از نمونه ها مقادیر آنتی بیوتیک های اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین تایید شد و 20 درصد نمونه ها فاقد دو آنتی بیوتیک بودند. به وسیله ی آزمون کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مشخص شد که میانگین نمونه های مثبت از نظر باقی مانده ی آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین بیش از حد مجاز بود. مقدار 26.5 درصد نمونه ها نسبت به هر دو آنتی بیوتیک و 53.5 درصد نمونه ها فقط به یک آنتی بیوتیک آلودگی داشت. میانگین باقی مانده ی تتراسایکلین در شیر گاو 0.588 میکروگرم در میلی لیتر و میانگین باقی مانده ی اکسی تتراسایکلین در شیر گاو 0.7225 میکروگرم در میلی لیتر بود. از لحاظ آماری بین میانگین باقی مانده ی آنتی بیوتیک ها تفاوت معنی داری وجود نداشت (p>0.05). بر اساس نتایج این تحقیق, پایش باقی مانده ی آنتی بیوتیک ها در شیر خام, کنترل و به حداقل رساندن این آلودگی ها جهت سلامتی انسان ضروری می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیم آبادی، ابراهیم، اسدپور، یداله، و سایه بان، پیمان. (1395). بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 12(1)، 118-123. SID. https://sid.ir/paper/97271/fa

    Vancouver: کپی

    رحیم آبادی ابراهیم، اسدپور یداله، سایه بان پیمان. بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1395؛12(1):118-123. Available from: https://sid.ir/paper/97271/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم رحیم آبادی، یداله اسدپور، و پیمان سایه بان، “بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 12، no. 1، pp. 118–123، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97271/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button