مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

797
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کنجاله کلزا بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 38

چکیده

 به منظور بررسی اثر کنجاله کلزا بر پروتئین تام, آلبومین, کلسترول, آسپارتات آمینوترانسفراز (AST), آلانین آمینوترانسفراز (ALT), الکالین فسفاتاز (ALP) و لاکتات دهیدروژناز (LDH) سرم خون جوجه های گوشتی, تعداد 160 قطعه جوجه گوشتی یک روزه تهیه و به چهار گروه مساوی 40 تایی و هر گروه در 4 تکرار ده تایی تقسیم شدند و تا سن 42 روزگی بترتیب با جیره پایه فاقد کلزا, جیره حاوی 15, 25 و 100 درصد کلزا بجای کنجاله سویا تغذیه شدند. از هر گروه در سنین 14, 28 و 42 روزگی تعداد 5 قطعه جوجه به صورت تصادفی انتخاب و از ورید بال آن ها خونگیری بعمل آمد و پارامترهای فوق الذکر به روش های متداول آزمایشگاهی به وسیله دستگاه خودکار بیوشیمی آنالیز مورد سنجش قرار گرفت. نتایج حاصل از آنالیز آماری نشان داد که اختلاف معنی داری بین گروه های مصرف کننده کلزا و کنترل از نظر پارامترهای مورد مطالعه در 14 روزگی دیده نمی شود (P>0.05). همچنین در سن 28 روزگی میزان ALT در گروه دریافت کننده جیره حاوی 100 درصد کلزا در مقایسه با گروه کنترل و گروه دریافت کننده جیره حاوی 25 درصد کلزا و میزان AST در گروه دریافت کننده جیره حاوی 100 درصد کلزا درمقایسه با گروههای دیگر بطور معنی داری بالاتر می باشد (P<0.05). در سن 42 روزگی میزان کلسترول در گروه دریافت کننده جیره حاوی کلزا به میزان 25 درصد در مقایسه با گروه کنترل و میزان ALT در گروه های دریافت کننده جیره حاوی کلزا به میزان 15 درصد, بطور معنی داری نسبت به دیگر گروه ها بالاتر می باشد (P<0.05). در مجموع و با توجه به نتایج به دست آمده در این مطالعه شاید بتوان گفت کلزا تاثیر پایداری بر روی پارامترهای اندازه گیری شده نداشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خواجه، غلامحسین، راسخ، عبدالرحمان، میاحی، منصور، و مدرسی، مهدی. (1387). تاثیر کنجاله کلزا بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 4(3 (مسلسل 20))، 31-38. SID. https://sid.ir/paper/97331/fa

    Vancouver: کپی

    خواجه غلامحسین، راسخ عبدالرحمان، میاحی منصور، مدرسی مهدی. تاثیر کنجاله کلزا بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1387؛4(3 (مسلسل 20)):31-38. Available from: https://sid.ir/paper/97331/fa

    IEEE: کپی

    غلامحسین خواجه، عبدالرحمان راسخ، منصور میاحی، و مهدی مدرسی، “تاثیر کنجاله کلزا بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 4، no. 3 (مسلسل 20)، pp. 31–38، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97331/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا