مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

839
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شکل فیزیکی خوراک و پودر آب پنیر بر عملکرد و تغییرهای مورفولوژیکی ژژنوم جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 114

چکیده

 این پژوهش به منظور بررسی آثار ناشی از شکل فیزیکی خوراک (پلت و آردی) و سطوح مختلف پودر آب پنیر (صفر, چهار و هشت درصد) بر تغییرهای بافت شناسی ژژنوم انجام گرفت. در این پژوهش از تعداد 240 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه راس 308, در شش تیمار آزمایشی و چهار تکرار (10 قطعه در هر تکرار) در قالب طرح کاملا تصادفی با روش فاکتوریل 3×2 استفاده شد. از طرفی, افزایش وزن, مصرف خوراک و ضریب تبدیل در پایان دوره های پرورشی, اندازه گیری شد. در روزهای 25 و 42 دوره ی پرورش از هر واحد آزمایشی, دو قطعه جوجه (10 قطعه از هر تیمار) که به میانگین وزنی واحد آزمایشی نزدیک بودند, برای کشتار انتخاب, و نمونه های ژژنوم از روده ی باریک آن ها تهیه شد. داده ها با رویه ی GLM نرم افزار SAS 9.1 تجزیه و تحلیل شدند و میانگین ها به روش توکی در سطح 5 درصد مورد مقایسه قرار گرفتند. نتایج آزمایش در 25 روزگی, نشان داد که اثر اصلی شکل فیزیکی خوراک بر عرض پرزها, معنی دار بوده و خوراک آردی, عرض ژژنوم روده ی باریک را به صورت معنی داری افزایش داده است (P<0.05). در اثر متقابل فاکتورها, جیره ی آردی با سطوح چهار و هشت درصد پودر آب پنیر, باعث افزایش طول و عرض پرز گردید. هم چنین جیره ی آردی, باعث افزایش عمق کریپت های ژژنوم روده ی باریک در 42 روزگی گردید (P<0.05). با توجه به نتایج به دست آمده از آزمایش, جیره ی پلت عملکرد را بهبود داده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وکیلی، رضا، زکی زاده چوبتراش، سونیا، سپهری مقدم، حشمت، و زنگنه، علی. (1394). اثر شکل فیزیکی خوراک و پودر آب پنیر بر عملکرد و تغییرهای مورفولوژیکی ژژنوم جوجه های گوشتی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 11(3)، 105-114. SID. https://sid.ir/paper/97363/fa

    Vancouver: کپی

    وکیلی رضا، زکی زاده چوبتراش سونیا، سپهری مقدم حشمت، زنگنه علی. اثر شکل فیزیکی خوراک و پودر آب پنیر بر عملکرد و تغییرهای مورفولوژیکی ژژنوم جوجه های گوشتی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1394؛11(3):105-114. Available from: https://sid.ir/paper/97363/fa

    IEEE: کپی

    رضا وکیلی، سونیا زکی زاده چوبتراش، حشمت سپهری مقدم، و علی زنگنه، “اثر شکل فیزیکی خوراک و پودر آب پنیر بر عملکرد و تغییرهای مورفولوژیکی ژژنوم جوجه های گوشتی،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 11، no. 3، pp. 105–114، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97363/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button