Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,336
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

948
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 151

چکیده

 آزمایشی به منظور مقایسه اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی به مدت 42 روز انجام شد. در این آزمایش از 400 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه تجاری راس 308 استفاده شد. این آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار و 5 تکرار, که هر تکرار 16 قطعه جوجه را شامل می گردید, انجام شد. تیمار اول یا شاهد فاقد اسید چرب یا پودر چربی بود دیگر تیمارها شامل 3 و 6 درصد پودر چربی یا اسید چرب بودند. کل دوره آزمایش به دو دوره آغازین و رشد تقسیم شد. جیره ها بر اساس احتیاجات گزارش شده توسط انجمن ملی تحقیقات (1994) تنظیم شد و به لحاظ انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین یکسان بودند. نتایج مربوط به عملکرد جوجه ها در دوره های مختلف پرورش نشان داد که اختلاف معنی داری بین تیمارها وجود دارد (P<0.05) به طوری که مصرف 6 درصد اسید چرب باعث بهبود معنی داری (P<0.05) در افزایش وزن جوجه ها نسبت به دیگر تیمارها گردید. تیمارهای 3 و 6 درصد اسید چرب در مقایسه با تیمارهای 3 و 6 درصد پودر چربی از ضریب تبدیل بهتری برخوردار بودند (P<0.05). افزودن سطوح مختلف پودر چربی یا اسید چرب تاثیر معنی داری بر درصد لاشه قابل طبخ, ران و کبد و صفرا نداشت ولی مصرف 6 درصد اسید چرب در جیره جوجه های گوشتی باعث افزایش درصد چربی حفره بطنی نسبت به دیگر تیمارها بجز تیمار شاهد شد (P<0.05).

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شمس شرق، محمود. (1387). بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(3)، 145-151. SID. https://sid.ir/paper/9743/fa

    Vancouver: کپی

    شمس شرق محمود. بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(3):145-151. Available from: https://sid.ir/paper/9743/fa

    IEEE: کپی

    محمود شمس شرق، “بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 3، pp. 145–151، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9743/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا