APA:
کپیشمس شرق، محمود. (1387). بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(3)، 145-151. SID. https://sid.ir/paper/9743/fa
Vancouver:
کپیشمس شرق محمود. بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(3):145-151. Available from: https://sid.ir/paper/9743/fa
IEEE:
کپیمحمود شمس شرق، “بررسی مقایسه ای اثر سطوح مختلف اسید چرب و پودر چربی بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 3، pp. 145–151، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9743/fa