مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

673
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

582
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک در اثر پرتو گاما

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 7

چکیده

 به منظور بررسی حفاظت متقابل مواد غذایی که با هم پرتودهی می شوند, تحقیقات تجربی لازم برای بررسی اثرهای واقعی پرتو بر روی هر دسته از ترکیبات موجود در این مواد غذایی فرموله شده ضروری است. در این کار پژوهشی به بررسی اثر پرتوهای گاما بر روی تعدادی از اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک پرداخته شده و با تغییرات اسیدهای چرب مواد غذایی کامل مقایسه شده است. پرتودهی به وسیله دستگاه گاما سل 220 با دزهای 5/0, 5/1 , 6, 10, 15, 30, 45 کیلوگری در دمای اتاق و در مجاورت هوا به عمل آمد و بعد از پرتودهی بلافاصله, تجزیه اسیدهای چرب به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) انجام گرفت. نتایج حاصل نشان می دهند که تغییرات اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک فرموله شده, بطور محسوسی کمتر از تغییرات اسیدهای چرب موجود در مواد غذایی کامل است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افلاکی، فریدون، و مطلوبی، حجت اله. (1384). تغییرات اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک در اثر پرتو گاما. مجله علوم و فنون هسته ای، -(3 (مسلسل 35))، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/97905/fa

    Vancouver: کپی

    افلاکی فریدون، مطلوبی حجت اله. تغییرات اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک در اثر پرتو گاما. مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1384؛-(3 (مسلسل 35)):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/97905/fa

    IEEE: کپی

    فریدون افلاکی، و حجت اله مطلوبی، “تغییرات اسیدهای چرب موجود در چربی غذای کودک در اثر پرتو گاما،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. -، no. 3 (مسلسل 35)، pp. 1–7، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97905/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button