APA:
کپیضیایی، فرهود، لنجانیان، حسین، برموز، محمود، و حسینی رنجبر، عباس. (1384). بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی 10MeV در سبزیجات خشک و ادویه به روش EPR
. مجله علوم و فنون هسته ای، -(3 (مسلسل 35))، 9-14. SID. https://sid.ir/paper/97910/fa
Vancouver:
کپیضیایی فرهود، لنجانیان حسین، برموز محمود، حسینی رنجبر عباس. بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی 10MeV در سبزیجات خشک و ادویه به روش EPR
. مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1384؛-(3 (مسلسل 35)):9-14. Available from: https://sid.ir/paper/97910/fa
IEEE:
کپیفرهود ضیایی، حسین لنجانیان، محمود برموز، و عباس حسینی رنجبر، “بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی 10MeV در سبزیجات خشک و ادویه به روش EPR
،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. -، no. 3 (مسلسل 35)، pp. 9–14، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97910/fa