مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,415
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

617
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی 10MeV در سبزیجات خشک و ادویه به روش EPR

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 14

چکیده

 در این طرح ابتدا نمونه هایی از سبزیجات و ادویه خشک انتخاب و پس از توزین دقیق, به جهت اهمیت جرم در پاسخ دستگاه EPR, تحت تابش باریکه الکترونهای10MeV  با دز جذبی معادل  10kGyپرتودهی شد. پس از کالیبره کردن دستگاه, پارامترهای بهینه, ویژه ماده مورد بررسی تنظیم شدند. سپس نمونه ها در لوله مخصوص دستگاه قرار داده شده و طیف های EPR نمونه ها تهیه شدند و مورد مقایسه قرار گرفتند. در مرحله نهایی, به منظور بررسی میزان پایداری رادیکالها, اندازه گیریها در فاصله های زمانی مشخص تکرار شدند. همچنین اثرهای دما و رطوبت بر تغییر پاسخ EPR مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل, حاکی از کاهش میزان رادیکالهای آزاد با گذشت زمان و افت کامل آن پس از گذشت زمانی حدود دو ماه است. فرایندهای اعمال شده به هنگام استفاده از این مواد, به عنوان مثال در زمان طبخ, مانند حرارت دهی و افزایش رطوبت نیز موجب از بین رفتن کامل رادیکالهای آزاد در نمونه ها می شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ضیایی، فرهود، لنجانیان، حسین، برموز، محمود، و حسینی رنجبر، عباس. (1384). بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی 10MeV در سبزیجات خشک و ادویه‌ به روش EPR . مجله علوم و فنون هسته ای، -(3 (مسلسل 35))، 9-14. SID. https://sid.ir/paper/97910/fa

    Vancouver: کپی

    ضیایی فرهود، لنجانیان حسین، برموز محمود، حسینی رنجبر عباس. بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی 10MeV در سبزیجات خشک و ادویه‌ به روش EPR . مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1384؛-(3 (مسلسل 35)):9-14. Available from: https://sid.ir/paper/97910/fa

    IEEE: کپی

    فرهود ضیایی، حسین لنجانیان، محمود برموز، و عباس حسینی رنجبر، “بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی 10MeV در سبزیجات خشک و ادویه‌ به روش EPR ،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. -، no. 3 (مسلسل 35)، pp. 9–14، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97910/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button