نتایج جستجو

316

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

32

انتقال به صفحه



فیلترها/جستجو در نتایج    

فیلترها

سال

بانک‌ها




گروه تخصصی









متن کامل


مرکز اطلاعات علمی SID1
نویسندگان: 

واحدی جواد

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    0
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    372
  • دانلود: 

    34
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 372

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 34 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    اسفند 1376
تعامل: 
  • بازدید: 

    1248
کلیدواژه: 
چکیده: 

در این پژوهش، به منظور فرمولاسیون پنیر ریکوتا و ارزیابی حسی آن دو آزمایش در قالب طرح کامل تصادفی انجام گرفت. در آزمایش اول پنیر ریکوتا از آب پنیر خالص و در آزمایش دوم از مخلوط با نسبت 5 به 1 آب پنیر و شیر پس چرخ تهیه گردید. فاکتورهای اعمال شده در هر دو آزمایش شامل نمک (0، 1 و 2 درصد)، چربی (0، 5 و 10 درصد) و مایه کشت (0 و 3 درصد) بود و جهت انجام آزمون حسی از هشت داور استفاده شد. در این آزمون، صفتهای عطر و طعم، بافت، رنگ و پذیرش کلی به روش هدونیک هفت نقطه ای ارزیابی گردیدند. در آزمایش اول چربی اثر معنی داری بر پذیرش عطر و طعم (P<0.05). پذیرش بافت و پذیرش کلی پنیر داشت (P<0.01). تاثیر نمک بر پذیرش عطر و طعم، بافت و پذیرش کلی پنیر معنی دار بود (P<0.01). علاوه بر این نمک اثر معنی داری بر پذیرش رنگ نمونه های پنیر داشت (P<0.05). افزودن مایه کشت پذیرش بافت و رنگ (P<0.01) و پذیرش کلی پنیر ریکوتا را تحت تاثیر قرار داد (P<0.05). در آزمایش دوم چربی اثر معنی داری بر پذیرش عطر و طعم، رنگ و پذیرش کلی پنیر داشت (P<0.05). تاثیر نمک بر پذیرش عطر و طعم، پذیرش کلی (P<0.05) و پذیرش بافت پنیر معنی دار بود (P<0.01). افزودن مایه کشت بر بافت (P<0.01) و پذیرش کلی پنیر اثر داشت (P<0.05). بر اساس ستون امتیازات پذیرش کلی ضرایب صفتهای عطر و طعم، بافت و رنگ بترتیب 0.63385، 0.16027 و 0.20588 برآورد شدند. مقایسه نتایج حاصل از دو آزمایش نشان داد که نوع ماده اولیه بر پذیرش کلیه صفتهای مورد ارزیابی اثر داشته است (P<0.05).

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1248

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1380
  • دوره: 

    25
  • شماره: 

    3
  • صفحات: 

    167-174
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    844
  • دانلود: 

    455
چکیده: 

سابقه و هدف: سردبیران نشریات پزشکی نقش بسیار مهمی در بهینه کردن وضع انتشار مقالات دارند. این مطالعه دیدگاههای سردبیران نشریات علوم پزشکی ایران و آگاهیشان را در مورد استانداردهای انتشار مقالات پزشکی بررسی می کند.مواد و روشها: 51 سردبیر از نشریات مصوب کمیسیون نشریات وزارت بهداشت دعوت شدند که تعداد 27 نفر در مطالعه شرکت کردند. پرسشنامه ای خودایفا بر اساس سرفصلهای بیانیه ونکوور توزیع شد که شامل 28 سوال در 9 گروه موضوعی بود. این گروهها عبارت بودند از: داوری، تعارض منافع، معیارهای نویسندگی، ساختگی بودن اطلاعات، انتشار مجدد، وسایل ارتباط جمعی، آگهی، اختلاف اعضای گروه تحقیقاتی و اینترنت، آگاهی سردبیران از بیانیه ونکوور با یک روش امتیازدهی )حداکثر 44 و حداقل 46- امتیاز( امتیاز دهی شد. یافته ها: 23 نفر از شرکت کنندگان سردبیر و 4 نفر مدیر داخلی بودند. 25 نفر مرد بودند و متوسط سن شرکت کنندگان 8.7± 47.3 سال بود. بیش از نیمی از شرکت کنندگان مدرک PhD داشتند. تمام مجلات از سیستم داوری استفاده کرده، اغلب 3 یا 2 داور داشتند. %92.6 مجلات نظر اکثریت داوران را معیار قبولی مقاله قرار می دادند و %52 گاهی یا همیشه از داوران متخصص آمار استفاده می کردند. اکثر سردبیران معتقد بودند نوشتن متن اولیه مقاله و طراحی مطالعه، معیارهای نویسندگی هستند و بسیاری از آنها همین دو معیار را جزو بیانیه ونکوور می دانستند. 7 مجله (%25.9) هیچ آگهی تبلیغاتی چاپ نمی کردند. در میان سایر مجلات مقبولترین سیاست رد آگهی مربوط به محصولات مضر برای سلامتی (%85) بود. از 27 مجله، 12 مجله مستقلا )7 مورد( یا با واسطه در اینترنت عرضه می شوند و %81.5 سردبیران وجود یک سایت اینترنتی را برای مجله مفید می دانستند. در امتیازدهی آگاهی سردبیران، متوسط امتیازها 7.5± 6.5 بود. %33.3 صفر امتیاز، %44.4 امتیاز متوسط و %22 امتیاز خوب کسب کردند و هیچ فردی امتیاز منفی کسب نکرد.نتیجه گیری و توصیه ها: نتایج مطالعه نشان می دهد فرآیند داوری مورد توجه تمام سردبیران مورد مطالعه است، با اینحال به نظر می رسد سیاستهای مجلات در این مورد کاملا روشن نباشد. اغلب شرکت کنندگان کمابیش با معیارهای بیانیه ونکوور موافق بودند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 844

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 455 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
نویسندگان: 

شمس محمدجواد

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1381
  • دوره: 

    5
  • شماره: 

    4 (پیاپی 20)
  • صفحات: 

    109-119
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1132
  • دانلود: 

    631
کلیدواژه: 
چکیده: 

از میان شخصیت های فرهنگی عصر قاجاریه، میرزا اسحاق شمس المعالی نیریزی به جهات متعدد شاخص است. وی، به گواهی معاصران و آثارش، علاوه بر آشنایی با فقه و اصول و تفسیر و فلسفه و ریاضی و نجوم، خوش نویس و ادیبی توانا و شاعری ذواللسانین بوده است. اطلاعات درباره شرح حال او از دو طریق به دست می آید. یکی آثار به جا مانده از خود او و دیگر از منابع و تذکره های هم عصر او. این منابع، به ویژه از آن جهت که برخی از مولفان آنها، با شمس المعالی مجالست و موانست داشته اند، حایز اهمیت بسیار است. مهمترین آنها عبارت اند از : المدایح المعتمدیه از محمد علی بهار اصفهانی؛ گنج شایگان از میرزا طاهر اصفهانی متخلص به شعری؛ حیفه الشعرا از احمد دیوان بیگی شیرازی و تذکره مرآت الفصاحه از داور، شیخ مفید بن میرزا نبی شیرازی. از او با القاب و عناوین بلندی یاد کرده اند. وی در گنج شایگان (503 - 504) چنین توصیف و تعریف شده است: هو الحبر الهمام و البحر الزاخر الطمطام، اصل الحکمه و قانون الادب، شمس المعالی اسحاق شیرازی، حکیمی است فرزانه و هنرمند دانا و بی مانند، عارف به جوامع تفسیر و تاویل، واقف به بدایع اجمال و تفصیل، جامع مراتب زهد و علم و حاوی مراسم قدس و فضل ... هرسطری از افکار دلپذیرش شطری است از حقایق ژرف و هر حرفی از تحقیقات بی نظیرش طرفی است از معانی شگرف، دقیقه های معانیش در لباس حروف، چو در سیاهی شب، روشنی پروین است. به علم درست نویسی در تمام خطوط چنان ماهر و مربوط است که از نسخ و نستعلیق و ثلث و رقاع و ریحان و شکسته، آنچه از خامه اش می تراود و بر نامه می نگارد، بر روی صفحه مانند طره طرا برغره غرا مسلسل است و دلربا، و لطایف معانی در آن الفاظ و مبانی چون آب حیات است درظلمات، روشن و جانفزا...

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1132

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 631 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1381
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    3 ( پیاپی 3)
  • صفحات: 

    14-19
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    7957
  • دانلود: 

    34
چکیده: 

سابقه و هدف: اپیزیوتومی شایعترین عمل جراحی مامایی بوده و عفونت آن ناشایع است. شیوع آن 0.1% گزارش شده و میزان عفونت با پارگی درجه 3 و 4 به 1 الی 2% افزایش می یابد. علایم بالینی عفونت اپیزیوتومی شامل درد موضعی، دیزوری، تغییر رنگ قرمز یا قهوه ای محل برش و تورم لبه زخم و در موارد شدید باز شدن بخیه ها و ترشح مایع سروزی، خون یا اگزودای چرکی از محل زخم می باشد. در اکثر مراکز ایران برای پیشگیری از عفونت اقدام به تجویز آنتی بیوتیک خوراکی حداقل به مدت 5 روز بعد از زایمان می نمایند. پژوهش حاضر با هدف تعیین میزان شیوع عفونت اپیزیوتومی و تعیین تاثیر در درمان خوراکی با آنتی بیوتیک در پیشگیری از عفونت اپیزیوتومی در زنان کم خطر مراجعه کننده به مراکز آموزشی، درمانی علوی اردبیل در سال 80-1379 انجام شده است.روش کار: این پژوهش کار آزمایی بالینی بوده و جامعه پژوهش کلیه خانمهای حامله شکم اول و دوم کم خطر مراجعه کننده به بیمارستان علوی بوده است. معیارهای انتخاب بیماران کم خطر شامل پارگی کیسه آب کمتر از 6 ساعت، تعداد معاینه واژینال در طول لیبر کمتر از 6 بار، طول مدت مرحله دوم زایمان 50 دقیقه یا کمتر، شستشوی کامل دستگاه تناسلی حین زایمان و عدم استفاده از واکیوم یا فورسپس در ختم زایمان بوده است. خانمهای حامله واجد شرایط فوق به طور تصادفی به دو گروه 203 نفره تجربی و مقایسه تقسیم شدند، به گروه اول کپسول آمپی سیلین و به گروه بعدی داور نما داده شد. بیماران در روز دهم بعد از زایمان از نظر عفونت محل اپی زیوتومی مورد بررسی قرار گرفتند. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از آمار توصیفی و برای تعیین ارتباط بین متغیرها از آزمون X2 استفاده شد.یافته ها: در 38 نفر (25.3%) گروه مقایسه و 17 نفر (11.1%) گروه تجربی با در نظر گرفتن معیارها، عفونت دیده شد و بین ابتلا به عفونت در دو گروه آزمون آماری مجذور کای تفاوت معنی داری وجود دارد. (X2=10.27 DF=1 P=0.0001).نتیجه گیری: شیوع عفونت اپی زیوتومی در تحقیقات مشابه کشورهای خارجی 0.8%-0.35% گزارش شده است. بین بروز عفونت در گروه تجربی و مقایسه تفاوت معنی دار آماری مشاهده شد، بنابراین تجویز آنتی بیوتیک پس از زایمان در شرایط فعلی در این مرکز ضروری است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 7957

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 34 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1381
  • دوره: 

    16
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    131-141
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1453
  • دانلود: 

    383
کلیدواژه: 
چکیده: 

کاهش کالری بستنی با جانشین کردن دو منبع اصلی انرژی آن یعنی چربی و قند توسط جایگزین های کم کالری صورت می گیرد. با این حال کاهش قند و چربی بستنی، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و به تبع آن خواص کیفی محصول نهایی را تحت تاثیر قرار می دهد. هدف از این مطالعه به دست آوردن نسبت بهینه جایگزینی چربی و ساکارز جهت تولید بستنی کم کالری با صفات مطلوب می باشد. به این منظور فرمولاسیون مرجع بر اساس 8 درصد چربی و 15 درصد ساکارز تهیه و کاهش کالری با جایگزین کردن چربی با ژل نشاسته و ساکارز با شربت گلوکز در سه آزمایش مجزا بررسی شد. در آزمایش اول و دوم شربت گلوکز و ژل نشاسته به طور جداگانه و با نسبت های صفر، 25، 50، 75 و 100 درصد جایگزین ساکارز و چربی شدند. در آزمایش سوم ژل نشاسته و شربت گلوکز در نسبت های قبلی به طور هم زمان جایگزین چربی و ساکارز بستنی مرجع شدند، تا اثرات متقابل آنها نیز ظاهر شود. در هر سه آزمایش دو سطح پایدار کننده (قوام دهنده) (ثعلب، 0.2 و 0.3 درصد) به کار رفت. درصد افزایش حجم، قابلیت هم زدن، مقاومت به ذوب، ویسکوزیته، دانسیته، pH، ماده خشک و میزان کالری نمونه ها اندازه گیری و نتایج به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار آنالیز شدند. ویژگی های کیفی نمونه ها با ارزیابی آنها در آزمون چشایی به وسیله 10 داور مورد مقایسه قرار گرفت. گلوکز در هیچ یک از نسبت های جایگزینی تاثیر معنی داری بر صفات فیزیکوشیمیایی نداشت و در نتیجه اثرات آن با خواص حسی فقط در تیمارهای توام با ژل نشاسته ارزیابی شد، در حالی که جایگزینی چربی با ژل نشاسته در نسبت های بالاتر از 50 درصد ویسکوزیته را بطور معنی داری افزایش و مقاومت به ذوب، قابلیت هم زدن و افزایش حجم را بطور معنی داری کاهش داد. طعم، بافت و پذیرش کلی نمونه ها با افزایش نسبت گلوکز و ژل نشاسته به بالاتر از 50 درصد به طور معنی داری نسبت به فرمولاسیون مرجع کاهش یافت در حالی که ویژگی های کیفی در نسبت های جایگزینی کمتر از 50 درصد اختلاف معنی داری با بستنی مرجع نداشت. نتایج این پژوهش نشان داد که ژل نشاسته در نسبت 50 درصد، جایگزین ارزان قیمت و مناسبی برای چربی بوده و ضمن حفظ خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی بستنی میزان کالری آن را به طور قابل توجهی کاهش می دهد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1453

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 383 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    16
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    3-8
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    3754
  • دانلود: 

    2188
کلیدواژه: 
چکیده: 

با توجه به گسترش فرهنگ تحقیق و ارایه نتایج کارهای پژوهشی در قالب مجلات علمی پژوهشی و کمبودهایی که در این زمینه احساس می شود، بر آن شدیم تا مروری بر مطالعات مرتبط با امر داوری مقالات داشته باشیم. شکی نیست که سرنوشت آکادمیک و نتیجه زحمات بسیاری از اعضای هیات علمی به شکلی با نحوه داوری و قضاوت سایر همکاران گره خورده است. ضمن تاکید بر اینکه امر قضا و داوری در کلیه شئون دارای اهمیت و حساسیت خاصی است، شایسته است کلیه داوران محترم تعمق بیشتری روی موضوع قضاوت نموده و میانی تئوریک داوری مقالات علمی را در حد امکان مورد بحث قرار دهند. فرآیند داوری مقالات یک مقوله حسی و ادراکی (Intutive) نیست بلکه نیاز به آموزش و تجربه ای دارد که کسب آن همیشه آسان نیست. هیات تحریریه مجلات، نیاز به نظر دقیق و کارشناسانه داوران دارند. سوال ما این است که این تجربه چگونه حاصل می شود و پاسخ این است که معمولا این تجارب با "سعی و خطا" به دست می آیند. که الزاما آسان تر از روش های علمی موجود هم نیست. با چنین دیدگاهی سعی کردیم نظرات مختلف را در این خصوص از منابع پزشکی استخراج نموده و با جمع بندی این نظرات آن را به شکل مقاله برای اعضای محترم هیات علمی دانشگاه های ایران که در امر مهم داوری مورد دعوت قرار می گیرند، منتشر سازیم. یک داور ایده آل به منظور ارتقا کیفیت مقالات باید سوالات خوب و سازنده ای از نویسنده بپرسد و با ارایه نظرات خود از چاپ مقالات بی کیفیت و Non-Sense جلوگیری نماید. ارایه این نظرات به معنی قدرناشناسی از داورانی که تاکنون با صرف وقت بسیار، با مجلات کشورمان یا مجلات بین المللی همکاری داشته اند، نیست. ما اعتقاد داریم این یک گام و شاید گام نخست برای بهبود کیفیت داوری در  کشورمان توسط ما به عنوان هیات تحریریه یا داور مجله باشد و همانند سایر مقوله های علمی و اجتماعی همواره راه بهتر شدن و ارتقا یافتن را برای آن باز می بینیم. نوشتار حاضر عمدتا ترجمه یکی از مقالات انگلیسی اثر Provenzale JM, Stanley RJ و گردآوری مختصر در این رابطه می باشد و سایر منابع ذکر شده جهت مطالعه بیشتر همکاران می باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 3754

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 2188 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1381
  • دوره: 

    20
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    171-176
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1562
  • دانلود: 

    381
چکیده: 

زمینه و هدف: انتخاب رنگ دندان یکی از مراحل اساسی درمان های پروتز بوده، نقش مهمی در تامین رضایت بیمار بر عهده دارد.  در این تحقیق رابطه رنگ دندان و رنگ پوست بررسی شده است تا مشخص شود آیا رنگ پوست صورت می تواند عامل مناسبی در تعیین رنگ دندان باشد؟مواد و روشها: این مطالعه بر روی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام گرفت. در این تحقیق ابتدا با استفاده از صفحات رنگی ایشی هارا (ishihara) تست کوررنگی و سپس تست تعیین نمونه رنگ ویتا انجام گرفت و 6 نفر که بهترین انتخاب ها را داشتند به عنوان داور انتخاب شدند. رنگ پوست و رنگ دندان به سه گروه عمده تقسیم شد.یافته ها: در 30.5 درصد از کل انتخاب ها افراد با رنگ پوست روشن رنگ دندان روشن داشتند و در 4.7 درصد افراد با رنگ پوست متوسط رنگ دندان متوسط داشته، در گروه شماره 3 (پوست تیره) هیچ فردی با رنگ دندان تیره دیده نشد. از مجموع 360 انتخاب، 319 مورد رنگ دندان روشن داشتند.نتیجه گیری: این تحقیق نشان داد که هیچ رابطه خاصی میان رنگ دندان و رنگ پوست وجود ندارد. همچنین رنگ های دندانی روشن می توانند به عنوان رنگ منتخب هر نوع پوست مورد استفاده قرار گیرند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1562

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 381 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1382
  • دوره: 

    58
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    33-36
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    840
  • دانلود: 

    99
چکیده: 

هدف: بررسی تاثیر بیحسی مفصل بین بند انگشتی پایینی بر دردهای ناحیه پاشنه و قورباغه در اسب.طرح: مطالعه تجربی.حیوانات: شش راس اسب بالغ و به ظاهر سالم.روش: بصورت تجربی به علت ایجاد درد در کف سم، لنگش در اسبان فوق ایجاد شد پاسخ حیوانات به تزریق داروی بیحسی و سرم فیزیولوژی به داخل مفصل بین بند انگشتی پایینی مورد ارزیای قرار گرفت. برای ایجاد لنگش از پیچ و مهره هایی که به داخل نعلهای مورد استفاده در تحقیق جوشکاری شده بودند استفاده شد.پیچها پس از پیچاندن به کف سم در محل مورد نظر فشار وارد کرده و سبب لنگش اسبان می شد. حرکت اسبان در حالت قدم و یورتمه قبل و بعد از استفاده از نعل مخصوص و قبل و بعد از تزریق لیدوکائین یا سرم فیزیولوژی در حالت قدم و یورتمه فیلمبرداری و توسط دو داور مورد ارزیابی و درجه بندی قرار گرفت.تجزیه و تحلیل آماری: با استفاده از آزمون آماری غیر پارامتریک علامت (Sign) و (P<0.05)  میانگین درجه لنگش در اسبان مورد بررسی قرار گرفت.نتایج: لنگش اسبان پس از استفاده از نعل مخصوص کاملا مشخص بوده و پس از تزریق سرم فیزیولوژی در مفصل بین بند انگشتی پایینی هیچ کاهشی نشان نداد درجه لنگش پس از تزریق داروی بیحسی در مفصل بین انگشتی پایینی کاهش معنی داری را نشان داد(P<0.05) .نتیجه گیری: از تحقیق حاضر می توان نتیجه گرفت بیحسی مفصل بین بند انگشتی پایینی می تواند قسمتی از دردهای کف سم در اسب را از بین ببرد لذا هنگام استفاده از این روش بیحسی در تشخیص لنگش در اسب در صورت بهبودی نسبی حیوان پس از تزریق داروی بیحسی نباید دردهای حاصل از کف سم در ناحیه پاشنه در اسب را از نظر دور داشت.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 840

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 99 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

اردستانی سیمین

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1382
  • دوره: 

    27
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    77-78
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    551
  • دانلود: 

    34
کلیدواژه: 
چکیده: 

در سال 1381 جمعا 77 مقاله به دفتر مجله واصل گردید که 41 مقاله (53.2%) از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و 36 مقاله (48.8%) از خارج از دانشگاه بود. هر مقاله برای 3 یا 4 داور و جمعا برای 106 داور ارسال گردید. بیشترین مقالات را آقایان دکتر لطیف گچکار، دکتر محمدرضا زالی و خانم دکتر شهلا رودپیما داوری کردند. از این تعداد، 28 مقاله (36.4%) در دست داوران جهت ارزیابی، 22 مقاله (28.5%) رد شده، 12 مقاله (15.5%) تایید و جهت رفع کاستیها به صاحبان آنها ارجاع گردید و 9 مقاله (11.7) تاییدیه انتشار گرفته و در لیست انتظار قرار گرفتند. تعداد 6 مقاله (7.8%) به دلایل مختلف به بایگانی ارسال گردید. در طی سال 1381 جمعا 52 مقاله در چهار شماره منتشر گردید که شامل شماره بهار 13 مقاله، تابستان 11 مقاله، پاییز 13 مقاله و زمستان 15 مقاله بود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 551

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 34 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
litScript