مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

700
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص میوه به در رژیم تغذیه ای و درمانی بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر: مطالعه مروری

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 72

چکیده

 هدف: میوه به, یکی از گیاهان بومی آسیای غربی است و دارای خواص متعدد درمانی و تغذیه ای می باشد و باتوجه به شیوع بالای بیماری های غیرواگیر, استفاده از فراورده های طبیعی مناسب یکی از مهمترین اهداف رژیم های درمانی و تغذیه ای است. هدف از این مطالعه, مرور یافته های تغذیه ای و درمانی میوه به در درمان انواع بیماری ها بخصوص بیماری های غیرواگیر از دیدگاه طب ایرانی و طب نوین بوده است. منابع داده ها: در این مطالعه مروری برای گرداوری داده ها از کتب مرجع طب سنتی ایرانی و مقالات پایگاه PubMed, SID, Magiran, Scopus و Google Scholar مورد بررسی استفاده شد. روش های انتخابی برای مطالعه: پس از جستجوی الکترونیک تعداد 112 مقاله بازیابی شد و با توجه به معیارهای ورود, تعداد 40 منبع وارد مطالعه شد. ﺟ ﺴ ﺘ ﺠ ﻮ ﻫ ﺎ ی اﻟ ﻜ ﺘ ﺮ وﻧ ﻴ ﻜ ﻲ ﺑ ﺎ استفاده از واژﮔ ﺎ ن ﻛ ﻠ یدی "به", "خواص تغذیه ای" و "خواص درمانی" در ﻋ ﻨ ﺎ وﻳ ﻦ و ﺧ ﻼ ﺻ ﻪ ﻣ ﻘ ﺎ ﻻ ت در Mesh ﺻ ﻮ رت ﭘ ﺬ یرفتند و متون آن ها به طور کامل, مورد بررسی قرار گرفت. ترکیب مطالب و نتایج: در طب ایرانی و طب مدرن خواص تغذیه ای و درمانی فراوانی برای میوه به, ذکر شده است که شامل اثرات آنتی اکسیدانی, ضدالتهابی, محافظ کبدی, محافظ سیستم قلبی و عروقی, تقویت کننده معده و گوارش, ادرارآور, کاهنده قند خون, ضدباکتری, ضدقارچ, ضدافسردگی, ضداسهال و کاهنده چربی است. نتیجه گیری: میوه به, می تواند به عنوان یک جزء اصلی در رژیم غذایی و درمانی افرادی که به بیماری های التهابی, دیابت, سرطان, ضعف هضم, پرفشاری خون و چربی خون, مبتلا هستند بکار رود. اما تحقیقات بیشتر بر روی انسان جهت تائید خواص درمانی آن پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کلانتری میبدی، محمدسعید. (1399). بررسی خواص میوه به در رژیم تغذیه ای و درمانی بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر: مطالعه مروری. طب پیشگیری، 7(1 )، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/369559/fa

    Vancouver: کپی

    کلانتری میبدی محمدسعید. بررسی خواص میوه به در رژیم تغذیه ای و درمانی بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر: مطالعه مروری. طب پیشگیری[Internet]. 1399؛7(1 ):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/369559/fa

    IEEE: کپی

    محمدسعید کلانتری میبدی، “بررسی خواص میوه به در رژیم تغذیه ای و درمانی بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر: مطالعه مروری،” طب پیشگیری، vol. 7، no. 1 ، pp. 63–72، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369559/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button