استفاده از سولفات مس به مقدار 500ppm در آب آشامیدنی ماکیان برای کنترل آسپرژیلوز و کاندیدیاز و درماتیت گانگرنی توصیه می شود. به منظور بررسی تاثیر مدت زمان استفاده از آن بر ساختمان کبد و عملکرد گله، تعداد 127 قطعه جوجه گوشتی از نژاد آرین در سن 5 روزگی (شروع آزمایش) به گروه های C, B, A (که هر کدام با 24 جوجه در سه تکرار 8 قطعه ای)، E, D (که هر کدام با 20 جوجه) و F (15 جوجه) با میانگین وزن تقریبا مساوی تقسیم گردیدند. تمامی جوجه ها تا پایان دوره آزمایش (25 روزگی) به طور آزاد به آب و دان دسترسی داشته و با جیره غذایی یکسان تغذیه شدند. گروه های D, A تا 10 روزگی و E, B تا 15 روزگی از آب حاوی سولفات مس (500ppm) استفاده کردند؛ اما، گروه های C و F به عنوان شاهد فقط آب معمولی داده شد. میزان دان مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در گروه های B, A و C هر 5 روز تعیین و مورد آنالیز آماری قرار گرفتند. همچنین تعداد 4 قطعه جوجه به فواصل زمانی 5 روز از گروه های D و E و 2 قطعه از گروه F انتخاب و کشته شدند تا از کبد آن ها مقاطع آسیب شناسی تهیه و پس از رنگ آمیزی با H&E مورد بررسی قرار گیرند. میزان افزایش وزن در گروه های A و B در زمان استفاده از سولفات مس به طور معنی داری کم تر از گروه C بود (P<0.05). میزان ضریب تبدیل غذایی در گروه B در وزن کشی دوم به طور معنی داری بیش تر از گروه های A و C بود (P<0.05). شدیدترین جراحات میکروسکوپی به صورت پرخونی، تغییرات چربی، به ویژه در هپاتوسیت های اطراف ورید مرکزی، و فیبروز همراه با هیپرپلازی سلول های پوششی مجاری صفراوی در کبد جوجه های گروه E دیده شدند.