2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
Effect of phosphorus application rate on Menthaspicata L. grown in deep flow technique (DFT)
FOOD CHEMISTRY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 26
Antimicrobial and Antioxidant Activity of Unencapsulated and Encapsulated Clove (Syzygium aromaticum, L. ) Essential Oil
بازدید 93
Novel biological active principles from spinach, goji and quinoa
بازدید 29
A review of arsenic in crops, vegetables, animals and food products
بازدید 59
The phytochemical variability of fatty acids in basil seeds (Ocimum basilicum L. ) affected by genotype and geographical differences
بازدید 46