مقدمه: کمپیلوباکترها از شایع ترین باکتری های مشترک بین انسان و حیوان محسوب می شوند. در میان مواد غذایی با منشاء حیوانی، حضورگونه های کمپیلوباکتر درگوشت طیور به وفور گزارش شده و مصرف گوشت نیم پز مهم ترین راه انتقال آلودگی به انسان است. این مطالعه باهدف شناسایی گونه های کمپیلوباکتر در مرغ های کشتارگاه های جهرم در سال 96-1395 انجام شد. روش کار: در این مطالعه توصیفی-مقطعی تعداد 328 قطعه از لاشه های مرغ، به طور تصادفی در فصول زمستان و بهار 96-1395 از کشتارگاه های شهرستان جهرم انتخاب شدند. برای انتقال نمونه ها از محیط انتقالیCampy-Thio و برای شناسایی کمپیلوباکتر از محیط غنی کننده Exeter Broth و محیط انتخابی Agar Skirrow و آزمایش های اختصاصی باکتریولوژی استفاده شد. داده ها با نرم افزارSPSS نسخه 21 با استفاده از مقادیر فراوانی مطلق و درصد و همچنین آزمون مربع کای در سطح معناداری 05/0 تجزیه و تحلیل شدند. یافته ها: از مجموع 328 نمونه مورد بررسی، 217 نمونه (2/66 درصد) آلودگی به انواع کمپیلوباکتر را نشان دادند که 146 نمونه (3/67 درصد) کمپیلوباکتر ژژونی و 71 نمونه (7/32 درصد) سایر گونه های کمپیلوباکتر بودند. همچنین 118 مورد آلودگی (72 درصد) مربوط به فصل بهار و 99 مورد آلودگی (4/60 درصد) مربوط به فصل زمستان بود. درصد فراوانی آلودگی کبد 3/79، سنگدان 5/69، قلب61 وگوشت مرغ 55 درصد بود. بحث و نتیجه گیری: با توجه به وجود آلودگی2/66 درصدی در لاشه های مرغ به خصوص کبد که منبع بالقوه عفونت های کمپیلوباکتریایی و از مخاطرات مهم بهداشتی است از یک سو، و معنادار شدن ارتباط درصد فراوانی آلودگی با فصول سال از سوی دیگر، اطلاع رسانی در خصوص عدم مصرف برخی قسمت های مرغ، ارائه آموزش روش های صحیح شستشو و پخت کامل مرغ و احتیاط های لازم در فصول مختلف سال لازم به نظر می رسد.