یک خرمنکوب برنج که در آن تغذیه ساقه های محصول توسط یک زنجیر (نقاله) و ریل نگهدارنده انجام می شد، با دو رقم محصول برنج مورد آزمایش و ارزیابی قرار گرفت. عوامل مستقل متغیر در آزمایشگاه شامل سرعت دورانی کوبنده، سرعت زنجیر تغذیه، طول ساقه ها و عامل وابسته یا عامل ارزیابی متغیرهای مذکور، تلفات کوبش محصول بود. پس از انجام آزمایشات، با استفاده از نرم افزار SPSS بر روی داده ها تحلیل رگرسیون انجام گرفت و مدل تلفات کوبش برای دو رقم برنج بینام و 507 به ترتیب با ضریب همبستگی و ضریب تبیین معادل 0.726, 0.852 و 0.817, 0.904 بر حسب عوامل مستقل تعیین شد. در این آزمون سرعت دورانی کوبنده به عنوان مهمترین عامل موثر بر تلفات کوبش تشخیص داده شد.