مقدمه: شاخص گلیسمی(GI), بار گلیسمی (GL) و شاخص سیری (SI), از فاکتورهای مهم مرتبط با بیماری های متابولیک, به ویژه دیابت و چاقی می باشند. در مطالعه ی حاضر, اثر آرد جو بر GI, GL و SI نان سفید مورد بررسی قرارگرفت. مواد و روش ها: به منظور تعیین GI, 10 فرد سالم, در 4 روز جداگانه با فاصله ی یک هفته در مطالعه شرکت کردند. در هر روز قند خون افراد در زمان های ناشتا, 15, 30, 45, 60, 90 و 120 دقیقه پس از مصرف محلول گلوکز, نان سفید و نان حاوی 25% و 50% آرد جو, اندازه گیری شد. برای تعیین SI, 20 فرد سالم در 3 روز جداگانه با فاصله یک هفته در مطالعه شرکت کردند. در هر روز, میزان سیری افراد, با استفاده از پرسش نامه ی VAS, در زمان های ناشتا و هر 15 دقیقه تا 2 ساعت بعد, اندازه گیری شد. یافته ها: GI و GL نان جو 25 درصد 81/79 و 13/80و برای نان جو50 درصد 59/16 و 9/55 تعیین شد. GI نان جو 50% (59/16) در محدوده ی متوسط و به طور معنی داری نسبت به نان سفید (91/98) کمتر بود (0/03=P). شاخص سیری هردو نان جو 25% (425/82, 0/04=P) و نان جو 50% (968/26, 0/02=P) به طور معنی داری بالاتر از نان سفید بود. نتیجه گیری: افزودن آرد جو, نه تنها باعث کاهش GI و GLنان سفید گردید, بلکه شاخص سیری آن را به طور قابل توجهی افزایش داد.