زمینه و هدف: پروبیوتیک ها به عنوان میکروارگانیسم های گوناگونی تعریف می شوند که دارای اثرات مفید در جلوگیری و درمان شرایط پاتولوژیک ویژه هستند. خواص ضد سرطانی این گروه از باکتری ها در مطالعات گوناگون به اثبات رسیده است. هدف این مطالعه ارزیابی اثرات ضدتوموری پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس کازیی و لاکتوباسیلوس پاراکازیی کشته شده با حرارت در رده سرطانی K562 لوسمی میلوئیدی مزمن بود. روش کار: در این مطالعه تجربی، باکتری ها در محیط کشت اختصاصی در شرایط بی هوازی کشت و در دمای C° 100 کشته شدند. باکتری های کشته شده با حرارت پس از خشک شدن بوسیله دستگاه انجماد خشک، توسط اتوکلاو استریل شدند. سپس غلظت های 125، 250، 500، 1000 و 2000 میکروگرم در میلی لیتر از باکتری ها تهیه و خواص سلول کشی آنها علیه رده سرطانی K562 در شرایط آزمایشگاهی در زمان های 24، 48 و 72 ساعت با روش MTT سنجیده شد. یافته ها: نتایج نشان داد که لاکتوباسیلوس های کشته شده با حرارت به طور معنی داری (05/0p<) باعث القاء مرگ سلولی رده سرطانی مورد بررسی در تمام زمان های مورد مطالعه می شوند و با افزایش غلظت بر میزان سلول کشی آنها افزوده می گردد. نتیجه گیری: بر اساس این یافته ها می توان نتیجه گرفت که لاکتوباسیلوس های کشته شده با حرارت، می توانند به عنوان کاندیدای بالقوه برای مطالعات بیشتر به عنوان دارویی در درمان لوسمی میلوئیدی مزمن مورد بررسی قرار گیرند.