Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    33
  • شماره: 

    368
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1399
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1399

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    33
  • شماره: 

    368
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    539
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 539

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    33
  • شماره: 

    368
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    5316
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 5316

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    33
  • شماره: 

    368
  • صفحات: 

    2420-2428
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1384
  • دانلود: 

    731
چکیده: 

مقدمه: در سال های اخیر، اطلاعات کمی از شیوع آفلاتوکسین در آرد و مقایسه آن در نان های سنتی و حجیم موجود در بازار منتشر شده است. در پژوهش حاضر، حدود آلودگی به آفلاتوکسین در برخی از محصولات نانوایی و ارزیابی خطر دریافت آن مورد بررسی قرار گرفت.روش ها: در این مطالعه مقطعی- تجربی، 66 نمونه شامل 29 نمونه مختلف آرد ستاره، 14 نمونه نان سنتی، 10 نمونه نان حجیم و 13 نمونه مغز برای تزیین نان به صورت تصادفی از کارخانه ها و نانوایی های مختلف استان اصفهان جمع آوری و از نظر حضور باقی مانده آفلاتوکسین به روش کیت اختصاصی Enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) بررسی شد. ارزیابی خطر دریافت آفلاتوکسین برای مصرف کنندگان با استفاده از شاخص خطر محاسبه و داده ها به کمک آزمون های آماری One-way ANOVA و آزمون Fishers least significant difference) Fisher's LSD) تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: کلیه نمونه های مورد مطالعه، حاوی آفلاتوکسین در محدوده 6.54-0.5 قسمت در بیلیون (Parts per billion یا ppb) و کمتر از حد استاندارد ملی ایران (15 ppb) تشخیص داده شدند. محدوده آلودگی در نان های سنتی دو برابر نان های حجیم محاسبه گردید. ضریب خطر بین 101-5.4 و عامل خطر اضافی بروز سرطان در طول عمر بالاتر از 4-10 به دست آمد.نتیجه گیری: اگر چه نتایج بررسی میزان باقی مانده آفلاتوکسین در نمونه های آرد و نان، نشان دهنده نمای ایمنی از نظر آلودگی نان به آفلاتوکسین است، اما بالاتر بودن ضریب خطر برآورد شده از دریافت آفلاتوکسین در نان، نسبت به حدود قابل تحمل برای بدن نشان دهنده لزوم کاهش سرانه مصرف نان در رژیم غذایی است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1384

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 731 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    33
  • شماره: 

    368
  • صفحات: 

    2429-2439
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1920
  • دانلود: 

    878
چکیده: 

مقدمه: یبوست، یک اختلال شایع در دستگاه گوارش است که بر کیفیت زندگی بیمار اثر می گذارد. یافته های حاصل از مطالعات انجام شده در رابطه با چاقی و یبوست، ضد و نقیض هستند. هدف از انجام این مطالعه، شناسایی ارتباط میان چاقی عمومی و چاقی شکمی با یبوست و یبوست عملکردی در گروه بزرگی از جمعیت بزرگ سال ایرانی بود.روش ها: در این مطالعه مقطعی انجام شده روی 4457 بزرگ سال، با استفاده از اندازه های تن سنجی برگرفته از پرسش نامه خود- اجرا، افراد بر اساس شاخص توده بدنی به سه دسته افراد با وزن طبیعی، افراد با اضافه وزن و افراد چاق و بر اساس دور کمر به سه دسته طبیعی، دارای اضافه وزن شکمی و افراد با چاقی شکمی، طبقه بندی شدند. شیوع یبوست و یبوست عملکردی و اجزای آن با توجه به معیارهای III ROME مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: شیوع یبوست و یبوست عملکردی در بین افراد مورد مطالعه به ترتیب 33.6 و 15.3 درصد بود. پس از تعدیل عوامل مخدوش گر، افراد چاق نسبت به افراد با شاخص توده بدنی طبیعی، 32 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به یبوست بودند (1.71-1.03: CI 95 درصد، 1.32=OR یا Odd ratio). ارتباط معنی داری بین چاقی با خطر ابتلا به یبوست عملکردی یافت نشد. زمانی که آنالیزها به تفکیک جنس صورت گرفت، ارتباط معنی داری بین اضافه وزن و چاقی در مدل خام با خطر ابتلا به یبوست در زنان مشاهده شد، به طوری که زنان دارای اضافه وزن، نسبت به زنان با شاخص توده بدنی طبیعی، 21 درصد (1.45-1.02: CI 95 درصد، 1.21=OR) و زنان چاق نسبت به زنان با شاخص توده بدنی طبیعی 65 درصد (2.15-1.26: CI 95 درصد، 1.65=OR) خطر بیشتری برای ابتلا به یبوست داشتند. بررسی ارتباط چاقی شکمی با یبوست و یبوست عملکردی در کل افراد مورد مطالعه، حاکی از وجود ارتباط های معنی دار بین چاقی شکمی با خطر ابتلا به یبوست و یبوست عملکردی در مدل خام بود، اما تعدیل برای عوامل مخدوش گر، باعث از بین رفتن این ارتباط ها گردید. آنالیزها به تفکیک جنس در مدل های تعدیل شده، هیچ گونه ارتباط معنی داری بین چاقی شکمی با خطر ابتلا به یبوست و یبوست عملکردی در مردان یا زنان نشان نداد.نتیجه گیری: چاقی عمومی با افزایش معنی دار خطر یبوست در این جمعیت مرتبط بود، در حالی که چاقی شکمی ارتباطی با یبوست و یبوست عملکردی نداشت. چاقی عمومی در زنان با افزایش معنی دار خطر یبوست همراه بود، در حالی که در مردان هیچ ارتباط معنی داری بین چاقی یا چاقی شکمی با یبوست و یبوست عملکردی مشاهده نشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1920

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 878 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    33
  • شماره: 

    368
  • صفحات: 

    2440-2447
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1334
  • دانلود: 

    751
چکیده: 

مقدمه: کبد چرب غیر الکلی، شایع ترین بیماری مزمن کبدی در کشورهای صنعتی غربی است. پاتوﮊنز کبد چرب غیر الکلی به طور قطعی مشخص نشده است، اما بیشترین و گسترده ترین تئوری که حمایت می شود، مکانیسم مقاومت به انسولین است. از این رو، هدف از انجام مطالعه حاضر، بررسی فراوانی نسبی دیابت و پره دیابت در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی بود.روش ها: مطالعه حاضر بر روی 80 فرد بیمار و 26 فرد سالم که از لحاظ سن و جنس با بیماران همسان سازی شده بودند، انجام گرفت. کبد چرب غیر الکلی در بیماران با استفاده از سونوگرافی به اثبات رسید و بیماران انتخاب شدند. از هر فرد، 5 سی سی خون دریافت و به آزمایشگاه پاتولوژی ارسال شد و مورد آنالیز قرار گرفت. داده های کمی با استفاده از آزمون t و داده های کیفی با استفاده از آزمون X2 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. در صورت نیاز، از آزمون های Multivariate نظیر انواع رگرسیون استفاده شد.یافته ها: از کل شرکت کنندگان، 64 نفر (60.3 درصد) زن و 42 نفر (39.7 درصد) مرد بودند. میانگین سنی افراد در گروه مورد، برابر با 10.8± 48.8سال و در گروه شاهد، برابر با 13.4±42.3 سال بود. از کل افراد مورد مطالعه، 44 نفر (41.5 درصد) مبتلا به پره دیابت و 11 نفر (10.4 درصد) مبتلا به دیابت بودند که همگی در گروه مورد بودند و در گروه شاهد، هیچ فردی مبتلا به پره دیابت (P<0.001) یا دیابت (P=0.046) نبود. پس از حذف سن به عنوان یک عامل مخدوش گر، هموگلوبینA1c  (Glycated hemoglobin)، قند خون ناشتا، انسولین، کلسترول، Aspartate transaminase (AST)، Alanine transaminase (ALT) و قند خون دو ساعته، تنها متغیرهایی بودند هنوز تفاوت معنی داری میان دو گروه داشتند و در گروه مورد بیشتر بودند. همچنین، با حذف Body mass index (BMI) به عنوان یک عامل مخدوش گر، تنها هموگلوبین A1c، قند خون ناشتا، انسولین و ALT تفاوت معنی داری میان دو گروه نشان دادند.نتیجه گیری: شیوع دیابت در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکی بالا می باشد که حتی با حذف عوامل مخدوش گر، عوامل مرتبط با دیابت مانند هموگلوبین A1c، قند خون ناشتا و انسولین، با این بیماری ارتباط معنی داری دارد. این امر، نشان دهنده ارتباط محکم میان این دو بیماری می باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1334

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 751 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    33
  • شماره: 

    368
  • صفحات: 

    2448-2454
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    5366
  • دانلود: 

    1029
چکیده: 

مقدمه: یبوست عملکردی، یک مشکل شایع و آزار دهنده در دوران کودکی است و پروبیوتیک به طور فزاینده ای در درمان اختلالات عملکردی دستگاه گوارش استفاده می شود. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر پروبیوتیک در درمان یبوست عملکردی کودکان 4 تا 12 سال انجام شد.روش ها: مطالعه حاضر یک کارآزمایی بالینی بود که بر روی کودکان 12-4 ساله مبتلا به یبوست عملکردی بر اساس معیارهای Rome III، مراجعه کننده به کلینیک بیمارستان بعثت سنندج در سال 1392 انجام شد. معیارهای خروج شامل دریافت هر نوع مسهل زیر 4 هفته، عقب ماندگی ذهنی، بیماری هیپوتیروئیدی، فیبروز کیستیک و جراحی روده ای بود. نمونه شامل 90 کودک بود که به روش تصادفی ساده در یکی از دو گروه مورد یا شاهد قرار می گرفتند. به گروه شاهد درمان معمول یبوست 1.5-0.7 گرم بر کیلوگرم پودر پیدرولاکس به مدت 4 هفته به صورت روزانه و به گروه مورد، درمان معمول یبوست و پروبیوتیک داده شد. بیماران 2 هفته و 4 هفته بعد از شروع مداخله، مورد بررسی قرار گرفتند. ارزیابی اولیه شامل بررسی تعداد دفعات اجابت مزاج در هفته، قوام مدفوع، تعداد موارد بی اختیاری دفع در هفته، وجود درد شکم و دفع دردناک بود. ارزیابی ثانویه، بررسی درمان موفق و ایجاد عوارض جانبی مانند اسهال و استفراغ بود.یافته ها: فراوانی دفع دردناک و دفع سخت در کودکان گروه مورد با گروه شاهد در قبل، 2 و 4 هفته بعد از مداخله تفاوت معنی دار آماری نداشت (P>0.05)، اما دو گروه از نظر درد شکم در 2 و 4 هفته بعد از مداخله تفاوت معنی دار آماری داشتند (P<0.05).نتیجه گیری: بر اساس نتایج به دست آمده و بدون عارضه بودن پروبیوتیک ها، اضافه کردن آن به درمان استاندارد یبوست عملکردی در کودکان مبتلا، می تواند مفید باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 5366

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 1029 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    33
  • شماره: 

    368
  • صفحات: 

    2455-2460
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    551
  • دانلود: 

    782
چکیده: 

مقدمه: ژن های مهار کننده تومور متفاوتی در سرطان کولورکتال نقش دارند که از این بین، نقش ژن مهار کننده تومور (BRCA1) Breast cancer1 از اهمیت ویژه ای برخوردار است. عملکرد بیولوﮊیکال BRCA1 در سرطان شناخته شده است و اهمیت پروگنوستیک آن درسرطان کولورکتال تصدیق شده است، به طوری که کاهش بیان این پروتئین درسرطان، نشانگر پیش آگهی ضعیف برای بیماران می باشد. مطالعه حاضر با هدف بررسی بیان پروتئین BRCA1 در نمونه های سرطانی کولورکتال در مقایسه با بافت طبیعی مجاور تومور به روش ایمونوهسیتوشیمی انجام شد.روش ها: در این مطالعه، تعداد 50 نمونه سرطانی کولورکتال و 50 نمونه بافت سالم مجاور تومور جمع آوری شد. بیان پروتئین BRCA1 با روش ایمونوهیستوشیمی بر روی مقاطع پارافینی بررسی گردید.یافته ها: میزان بروز پروتئین BRCA1 در نمونه های سرطانی نسبت به بافت سالم مجاور آن ها به طور معنی داری کاهش یافت (P=0.026).نتیجه گیری: روتئین BRCA1 می تواند به عنوان یک نشانگر بیولوژیک مناسب در تشخیص و به عنوان یک عامل پیش آگهی دهنده در سرطان کولورکتال استفاده گردد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 551

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 782 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    33
  • شماره: 

    368
  • صفحات: 

    2461-2468
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1411
  • دانلود: 

    802
چکیده: 

مقدمه: نقص در آپوپتوزیس (Apoptosis) نقش مهمی در تشکیل تومورها بازی می کند و به هم خوردن تنظیم آن، باعث مقاومت به درمان می شود. تاثیرات انار در مهار آپوپتوزیس و تکثیر سلولی برخی از سرطان ها به اثبات رسیده است. در این مطالعه، به بررسی تاثیر عصاره پوست انار سیاه بر بقای سلولی، مورفولوژی و آپوپتوزیس سلول های ملانوما و اندوتلیال پرداخته شد.روش ها: عصاره هیدروالکلی انار پوست سیاه تهیه شد. آزمون سنجش سمیت  (3-(4, 5- Dimethylthiazo-2yl)-2,5-diphenyltetrazolium bromide) MTTبا دزهای (10، 100، 200 و 300 میکروگرم بر میلی لیتر) عصاره و گروه شاهد با دی متیل سولفوکساید 0.1 درصد، بر روی رده های ملانوما و اندوتلیال انجام شد. آپوپتوزیس با استفاده از کیت Annexin-V و دستگاه فلوسیتومتر و مورفولوژی سلول ها با میکروسکوپ بررسی گردید.یافته ها: عصاره انار در مدت زمان 48 ساعت به طور وابسته به دز، موجب کاهش معنی دار درصد بقای سلول های ملانوما شد (P<0.05)، اما بر سلول های اندوتلیال اثر سمی نداشت. تیمار با دز (77.5 میکروگرم بر میلی لیترIC50  (Half maximal inhibitory concentration) منجر به القای آپوپتوزیس اولیه (43.05 درصد) و ثانویه (0.05 درصد) ملانوما گردیدکه نسبت به گروه شاهد افزایش معنی دار داشت (P<0.05) و 56.9 درصد سلول های زنده سالم بودند. القای آپوپتوزیس در سلول های اندوتلیال مشاهده نشد، تنها سلول های ملانوما پس از تیمار، دچار تغییرات مورفولوژیک از جمله چروکیدگی و گرد شدن غشا شدند.نتیجه گیری: عصاره پوست انار سیاه، باعث القای آپوپتوزیس، مرگ و تغییر مورفولوژی سلول های ملانوما می شود، اما بر روی سلول های اندوتلیال اثر ندارد. به نظر می رسد که این عصاره، می تواند با آزمایش های بیشتر به عنوان گزینه مناسبی برای القای آپوپتوزیس سلول های سرطانی ملانوما به عنوان درمان کمکی استفاده شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1411

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 802 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    33
  • شماره: 

    368
  • صفحات: 

    2469-2480
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    14825
  • دانلود: 

    6441
چکیده: 

توالی یابی DNA یک روش آزمایشگاهی است که برای تعیین توالی یک مولکول DNA استفاده می شود و خود شامل هر روش یا تکنولوژی می باشد که برای تعیین ترتیب چهار باز آدنین، گوانین، سیتوزین و تیمین در یک رشته DNA به کار برده می شود. توالی یابی DNA، ممکن است برای تعیین توالی ژن های ویژه، مناطق بزرگ ژنومی، کل کروموزوم و کل ژنوم به کار برده شود. امروزه، با پیشرفت های قابل ملاحظه ای که در بیولوژی مولکولی به وجود آمده است، روش های سنتی توالی یابی (به طور عمده تکنیک Sanger) که زمان بر و گران می باشند، دیگر پاسخگوی نیاز محققان نیستند. در نتیجه، افزایش تقاضا برای کاهش هزینه توالی یابی، به توسعه تکنولوژی های توالی یابی با توان عملکردی بالا (نسل جدید توالی یابی) منجر شد که قادر به توالی یابی هزاران و یا میلیون ها توالی به صورت هم زمان می باشد. نسل جدید توالی یابی، قادر به توالی یابی سریع قطعات بزرگ DNA در طول ژنوم است و با حداقل ابزارها، قادر به تولید گیگا باز داده در هر مرحله توالی یابی می باشد. روش های نسل جدید توالی یابی، طیف وسیعی از کاربردها نظیر توالی یابی کل ژنوم، توالی یابی از نو، توالی یابی RNA برای کاربردهایی مثل بررسی ترانسکریپتوم و RNA های کوچک، بررسی متیلاسیون و بررسی برهم کنش نوکلئیک اسید و پروتئین را شامل می شوند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 14825

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 6441 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button